ДАІ розшукує водія, котрий смертельно травмував пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько першої години ночі, 4 грудня, на 184-му кілометрі автодороги «Київ-Чоп» — поблизу повороту на село Молодіжне Червоноармійського району. Водій вантажного автомобіля, особа якого встановлюється, рухаючись у напрямку Житомира, скоїв наїзд на пішохода, жителя Червоноармійського району, 1997 року народження, котрий перебував на проїжджій частині дороги. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці пригоди.
У Державтоінспекції звертаються до громадян по допомогу: «Якщо ви проїжджали 20 грудня 2014 року, в період часу з 1 до 3 години, на 184-му км автодороги «Київ-Чоп» (між Житомиром і Новоградом-Волинським) і стали свідком ДТП або ваш автомобіль оснащений відеореєстратором, то просимо повідомити про це в УДАІ УМВС України в Житомирській області за телефонами: (0412) 25-85-86, 067-526-20-22, або прислати відео на e-mail: zitodai@i.ua. Конфіденційність гарантується».
Загалом упродовж минулих вихідних у Житомирській області зафіксовано 11 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 5 осіб загинуло і 8 — отримали травми.