Хроніка 9/2015

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ВАКАНТНУ ПОСАДУ ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА
Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця: головного бухгалтера відділу Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області.
Вимоги до кандидата: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на державній службі чи в інших сферах управління не менше 3 років, володіння державною мовою, використання в роботі комп’ютерної техніки, знання бухгалтерської програми «1С».
Документи приймаються протягом 30 днів, з 24.02.2015 року за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.І.Франка, 3а. Телефон для довідок: (04141) 5-22-25.
СКОРИСТАТИСЯ КРАДЕНИМ «ВАГОВОЗОМ» НЕ ВДАЛОСЯ
Днями до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 40-річний житель райцентру і повідомив про те, що з території його приватного господарства викрадено причіп до великогабаритної вантажівки.
Правоохоронці згодом встановили, що до викрадення великогабаритного ваговозу причетний 49-річний звягельчанин, який зізнався у вчиненні злочину. За його словами, він «орендував» причіп, щоправда, забувши попередити про це господарів, які на той момент були відсутні. Того ж таки дня викрадене було виявлено міліціонерами на одній з автостоянок райцентру. Доки недолугий «орендатор» відпочивав удома, автопричіп уже оглядали працівники міліції.
Відповідно до чинного кримінального законодавства, за таємне викрадення чужого майна чоловікові може загрожувати штраф, залучення до громадських або виправних робіт, піврічний арешт або позбавлення волі строком до 3 років.
ЗВЯГЕЛЬЧАНИН РОЗГУЛЮВАВ МІСТОМ ІЗ БОЙОВИМИ ПАТРОНАМИ У КИШЕНІ
Працівники сектору карного розшуку на одній із вулиць міста затримали 39-річного, раніше судимого, містянина, який мав при собі 30 патронів для стрільби з автомата Калашникова.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники сектору карного розшуку на одній із центральних вулиць міста зупинили підозрілого перехожого. Чоловік виявився раніше судимим за зберігання наркотиків. Під час бесіди з оперативниками він почав помітно нервувати і намагався якомога швидше завершити їхню розмову. А коли міліціонери запитали, чи не має він при собі заборонених предметів, чоловік змовчав. Та, перевівши подих, самостійно дістав із кишені своєї куртки паперовий згорток, у якому знаходились
30 патронів калібру 5,45 мм, призначених для стрільби з авомата Калашникова...
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами). Наразі правоохоронці встановлюють джерело надходження набоїв. Триває досудове розслідування, — коментує начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області