«Гордість міста»: серед кращих — наші колеги

«Гордість міста»: серед кращих — наші колеги

\"«ГордістьРейтинг популярності міста-2014, під час якого у різних галузях відзначають кращих з кращих, цього разу відбувся за спрощеним сценарієм. Адже день проведення міської церемонії, 5 березня, був оголошений в Україні жалобним — напередодні, внаслідок вибуху метану, на шахті імені Засядька загинули 33 шахтарі. У нашому місті цього дня прощалися з двома бійцями 12-го окремого полку оперативного забезпечення Олександром Чернявським та Віктором Козаком, котрі героїчно загинули у зоні АТО. Ці трагічні події сумними барвами вплелися у мереживо нерадісних щоденних подій українського сьогодення.
— Пробачте за скромні умови урочистостей, — сказав міський голова Володимир Загривий, — але ми зобов’язані сказати добре слово усім, хто заслужив це своєю працею. Сьогодні 12-й раз урочисто підводимо підсумки рейтингу. Хвала і подяка засновникам свята за оригінальну ідею — Миколі Петровичу Боровцю і Валентині Степанівні Титяневич.
Для кожного колективу є великою радістю, коли роботу його працівників помічають і вважають гідною стати «Гор­дістю міста». За багато років існування церемонії різні особистості і колективи були удостоєні цієї почесної відзнаки, наш колектив — не виняток. Приємно, що і цього року відзначили одразу двох наших колег: кращим юрисконсультом названо начальника юридичного відділу «Звягеля» — Геннадія Фрегера, а подяку міського голови вручено редактору Олегу Брюханову. Вітаємо номінантів з відзнаками і бажаємо миру й наснаги, аби досягати нових обріїв і прагнути до нових вершин!
Розгорнутий репортаж про нагородження переможців рейтингу читайте у наступному номері газети «Звягель».
Юлія КЛИМЧУК
Фото Сергія ЩУРУКА