Аварія у Пилиповичах: від удару фури загинули двоє чоловіків

Аварія у Пилиповичах: від удару фури загинули двоє чоловіків

Дорожньо-транспортна пригода, що забрала життя двох жителів Новоград-Волинського району, сталася на 239-му км траси «Київ-Чоп», у селі Пилиповичі. 26 березня, близько 03:15, фура протаранила підводу, якою пересувалися двоє чоловіків.


Як повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області, водій автомобіля «DAF» із напівпричепом, житель міста Львова, 1958 року народження, скоїв наїзд на підводу, якою керував житель Новоград-Волинського району, 1987 року народження. Гужовий транспортний засіб перетинав проїжджу частину дороги в місці для розвороту.
Внаслідок ДТП водій і пасажир підводи від отриманих травм загинули на місці пригоди.
Загалом же 181 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж вихідних. Затримано 30 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 20 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. За вихідні зафіксовано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 3 людей загинули та 4 отримали тілесні ушкодження.
Так, 28 березня, близько 07:00, на 127-му км автодороги «Київ-Чоп», поблизу с.Глибочиця Житомирського району, водій автомобіля «ВАЗ-21099», рухаючись у напрямку Житомира, здійснив зіткнення із задньою частиною вантажного автомобіля марки «Рено Магнум» (під керуванням жителя Харківської області, 1980 р.н.), який стояв на узбіччі в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ-21099», житель Любарського району, 1988 р.н., отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу. Два пасажири легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.
29 березня, близько 06:30, на 41-му км автодороги «КПП Майдан — Копищанський — Олевськ — Червоноармійськ — Котлярка», водій автомобіля «Опель Кадет», житель м.Олевськ, 1986 р.н., здійснив наїзд на пішохода, жителя м.Олевськ, 1998 р.н., який рухався по прожджій частині. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Не зайвим буде застерегти всіх учасників дорожнього руху, що лише дотримання правил поведінки на дорозі зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо-транспортних пригод.
За матеріалами Житомир.info