У місті створено Центр допомоги учасникам АТО

Згідно з розпорядженням міського голови від 31.03.15 р. №57 (о), створено Центр допомоги учасникам антитерористичної операції. Основними завданнями Центру є забезпечення координації дій виконавчих органів міської ради, представників бізнесу, волонтерів, громадських організацій, які надають допомогу учасникам АТО, та підготовка пропозицій щодо вирішення проблемних питань учасників АТО.
Центр, відповідно до покладених на нього завдань, надає консультації з питань оформлення соціальних пільг, відповідно до чинного законодавства; сприяє в наданні медичної та психологічної допомоги, отриманні матеріальної допомоги, транспортуванні осіб, які не можуть самостійно пересуватись або потребують постійного догляду. Надає консультації щодо працевлаштування, розв’язання нагальних соціально-побутових проблем, одержання земельних ділянок у межах наданих повноважень тощо.
Чергування відповідальних працівників здійснюється на першому поверсі Новоград-Волинської міської ради, в кабінеті №1, за адресою: вул.Шевченка, 16, щоденно, крім вихідних, з 9.00 до 16.00. Обідня перерва — з 12 до 13 години, тел.: (04141) 5-24-79.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради