Міський голова відвідав у госпіталі бійців 30-ї ОМБр

Минулого тижня у рамках робочої поїздки міський голова Володимир Загривий разом із новопризначеним начальником медичної служби 30-ї ОМБр Сергієм Тутовим перебували у головному військовому клінічному госпіталі м.Київ. Наразі у медичному закладі проходять курс лікування та реабілітацію військовослужбовці з різних куточків України, які отримали поранення під час виконання військового обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції на Сході нашої держави. Серед них є і бійці 30-ї окремої механізованої бригади: Роман Марінов, Юрій Глущенко, Федір Калениченко, Руслан Мосейков, Борис Савіцький, Олександр Суслін.
Також Володимир Іванович відвідав розвідника 30-ї ОМБр Ігоря Лук’янця, який разом зі своєю мамою перебуває у зазначеному госпіталі. Історія одужання Ігоря привернула особливу увагу всієї України. Військовослужбовець був поранений у зоні АТО ще в липні минулого року. Потрапив під обстріл, отримавши численні осколкові поранення. Лікарі казали, що жити солдату залишилось лічені дні. Однак волонтерам вдалось вчасно зібрати чотири мільйони гривень і відправити бійця на лікування в Ізраїль. Через майже вісім місяців Ігор Лук’янець повернувся додому. Лікарям вдалось не лише врятувати військовому життя, а й допомогти знову почати ходити.
Під час зустрічі і спілкування з нашими захисниками очільник міста поцікавився їхніми потребами та уважно вислухав проблемні питання, подякував військовим за проявлений патріотизм, мужність і героїзм, привітав із наступаючими святами та вручив пасхальні подарунки, а також малюнки та поробки, підготовлені учнями навчальних закладів міста.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради