Випускний бал-2015 у Палаці дітей і молоді

Випускний бал-2015 у Палаці дітей і молоді

В урочистій і напрочуд теплій атмосфері пройшов випускний вечір у Палаці дітей та молоді. Колектив, батьки, друзі та гості свята проводжали у нове життя своїх випускників.
Ведуча вечора Анжела Михайлова — керівник гуртка Центру дошкільного розвитку дитини — запрошувала на сцену юних артистів, які радували присутніх своїми виступами.
Павло Буковський, Анна Кудрєтова, Дар’я Шульга, Дарія Ющенко, Ліана Маліновська і ансамбль «Мальва» привітали друзів та гостей піснями й танцями. Театральною виставою розважили учасники театру мініатюр «Фрея». Вірші, щирі слова вдячності та теплі напутні побажання звучали зі сцени.
Директор Палацу дітей і молоді Ольга Добровольна вручила 35 випускникам гуртків свідоцтва про закінчення позашкільної освіти: фольклорного гуртка «Мальва» (керівник — Галина Кучинська), студії естрадного співу та театру мініатюр «Фрея» та гуртка естрадного співу (Олена Маркович, вона ж — режисер свята), ансамблю бандуристів «Срібні струни» (Валентина Мартинюк), народознавчого гуртка (Ніна Дьоміна), «Школи лідера» (Олена Костюк).
Ось промайнуло шість веселих років,
Коли прийшли ви у Палац дітей.
Й забута пісня рідного народу
Із ваших уст звучала для людей.
Лилася пісня широко і гучно,
То тихо, колисковою луна.
Мої хороші, любі вихованці,
Ми працювали з вами недарма!
Посіяне зерно, що скоро сколоситься житом,
А жито — це життя, що поведе в світи.
Не всі ви станете музикою, поетом,
Але «Людиною» ви будете завжди!

«Я у вас вірю, люблю і не кажу «прощавайте», а кажу «до побачення», — ліричними рядками проводжала учнів у нове життя керівник фольклорного гурту «Мальва» Галина Кучинська.
І наостанок, після символічної пісні «Вітер змін», яку виконали зі сцени керівники гуртків, усіх закружляв випускний вальс, нагадуючи, що наше життя — це танок, варто лише вибирати для себе потрібну музику.
Наталія ТАТАРИНЦЕВА