«Будуть приходити люди, вбогі й багаті, веселі й сумні, радощі й тугу нестимуть мені, їм промовляти душа моя буде...»

«Будуть приходити люди, вбогі й багаті, веселі й сумні, радощі й тугу нестимуть мені, їм промовляти душа моя буде...»

\"«БудутьНа маленькій батьківщині всесвіт­ньо­відомої поетеси Лесі Українки, ще з 1988 року, щорічно проводиться Міжнародне свято літератури та мистецтв «Лесині джерела», яке вже стало невід’ємною візитівкою Новограда-Волинського. Проте, враховуючи суспільно-політичну ситуацію на Сході нашої країни, цьогоріч захід буде проведено максимально скромно та стримано, без гучного святкування. Адже, в той час, коли на Сході України гинуть люди, захищаючи наше життя, ми не маємо морального права організовувати його в такому форматі, як раніше. Натомість заходи будуть спрямовані на вшанування пам’яті і таланту видатної землячки Лесі Українки, моральну та практичну підтримку сімей загиблих героїв та учасників АТО, збір благодійних коштів на їх потреби, підтримку поранених військовослужбовців.
У ці дні ми схиляємо голови перед мужністю наших захисників, які вдень і вночі виконують свій громадянський обов’язок у зоні АТО. Висловлюємо щирі слова скорботи вдовам, матерям, сім’ям воїнів, життя яких забрала війна на Сході України.
Закликаємо всіх мешканців та гостей міста у цей тяжкий для нашої країни час проявити патріотизм та згуртуватися в подоланні проблем сьогодення. Віримо, що найближчим часом на нашій рідній землі запанує мир та злагода.
Слава Україні!
В.ЗАГРИВИЙ, міський голова
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради

\"«Будуть \"«Будуть