Новини «Укрпошти»

КУР’ЄРСЬКА ДОСТАВКА — РЕАЛЬНА ЕКОНОМІЯ ВАШОГО ЧАСУ!
Додатковий сервіс «Кур’єрська доставка» від «Укрпошти» — це доставка кур’єром відправлень на домашню/юридичну адресу до всіх населених пунктів України.
Кур’єрська служба здійснює доставку відправлень за технологією:

  • «Двері-двері» — кур’єр забирає відправлення з дому/офісу та здійснює його доставку додому/та або в офіс;

  • «Двері-склад» — кур’єр забирає відправлення з дому/офісу, проте видача відбувається в дільниці кур’єрської доставки та/або об’єкті поштового зв’язку;

  • «Склад-двері» — прийом відправлень у дільниці кур’єрської доставки та/або в об’єкті поштового зв’язку, а доставка — кур’єром додому та/або в офіс.


Замовити додатковий сервіс «Кур’єрська доставка» ви можете:

  • у відділеннях поштового зв’язку області;

  • оформивши он-лайн замовлення.


ТАРИФИ НА ПОСЛУГУ «КУР’ЄРСЬКА ДОСТАВКА» ЯК ДОДАТКОВОГО СЕРВІСУ:































Доставка або забір кур’єром (за кожну адресу)

Грн.


масою до 10 кг включно

16,67


понад 10,001 до 15,00 кг

25,00


понад 15,001 до 20,00 кг

33,33


понад 20,001 до 25,00 кг

41,67


понад 25,001 до 30,00 кг

50,00


за подальший повний та неповний 1,00 кг

0,42



Примітка. 1. Тарифи встановлені без урахування податку на додану вартість, який стягується додатково, відповідно до Податкового кодексу України. 2. Тарифи встановлено, незалежно від кількості відправлень на одну адресу.
«УКРПОШТА» ЗАПРОВАДИЛА СМС-ІНФОРМУВАННЯ СВОЇХ КЛІЄНТІВ
Для покращання якості обслуговування споживачів у частині прискорення термінів інформування адресатів про надходження на їхню адресу реєстрованого поштового відправлення (рекомендованого листа/бандеролі, цінного листа/бандеролі, посилки) Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» здійснює їх інформування шляхом направлення смс-повідомлення на мобільний номер телефону адресата із зазначенням номера поштового відправлення, дати надходження та індексу відділення поштового зв’язку, де можна отримати відправлення.
У зв’язку із вищезазначеним, звертаємося із проханням при подачі до пересилання реєстрованих поштових відправлень, по можливості, зазначати мобільний номер телефону одержувача. У разі відсутності мобільного номера телефону, просимо зазначати стаціонарний номер телефону для інформування адресата в телефонному режимі.
Також повідомляємо, що зазначений номер телефону (мобільний або стаціонарний) в адресі одержувача прискорить та покращить якість доставки поштового відправлення адресату.
ЗАМОВЛЯЙТЕ «ВЛАСНУ МАРКУ»!
Житомирська дирекція УДППЗ «Укрпошта» прагне розвивати співробітництво з усіма діловими партнерами. Пропонуємо замовити «Власну марку». Це — художньо оформлена поштова марка з чистим купоном, у який друкарським способом наноситься замовлене зображення: особисте фото, фото рідних, близьких, друзів, логотип чи товарний знак фірми тощо.
Даний продукт є оригінальним, ефектним, цінним та неповторним подарунком, який запам’ятається на все життя.
Оплата за надані послуги здійснюється, згідно з діючими тарифами, готівкою та за безготівковим розрахунком.
За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами у відділ продажу послуг дирекції: (0412) 39-69-38; 067-412- 41-66; факс: 41-11-24; 067-412-41-45.
Інформація «Укрпошти»