Юнацька команда з баскетболу — віце-чемпіон області

Юнацька команда з баскетболу — віце-чемпіон області

\"ЮнацькаБаскетбольна команда Новоград-Волинської ДЮСШ (2000-2001 р.н.) стала срібним призером чемпіонату області з баскетболу серед юнаків, що проходив у Бердичеві, 30-31 жовтня.
Десять команд-учасниць були поділені на три підгрупи. У суперники звягельчанам дісталися представники Коростеня та Володарськ-Волинського, яких наші земляки перемогли з рахунками, відповідно, 54:36 та 42:15, пробившись до фіналу.
Поряд із ними у фінальній «пульці» опинилися дві бердичівські команди. Тож, новоград-волинцям довелося несолодко, адже судді раз-по-раз демонстрували прихильність до господарів змагань. Утім, і звягельчани мали свою вболівальницьку підтримку, яка допомогла здолати команду Бердичів-2 з рахунком 42:34. У грі з іншою бердичівською командою точилася ще запекліша боротьба, що завершилася незначною перевагою господарів — 46:39.
Склад команди — срібного призера: Іван Пилипчук (ЗОШ №3), Андрій Проведнюк (СШ №4), Олександр Савін (ЗОШ №3), Назар Макущенко (СШ №4), Богдан Полуляк (колегіум), Дмитро Слюсарчук (ЗОШ №7), Сергій Лемещук (гімназія) та Сергій Янчук (гімназія).
Тренер ДЮСШ з баскетболу Ганна Суховецька відзначила високий рівень спортивної конкуренції між командами та побажала в подальшому досягати ще кращих результатів нашим спортсменам.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ