Вітання 46/2015

Вітання 46/2015































































11 листопада вітаємо з 16-річчям Анастасію Андріївну ПУХУ


Бажаємо, щоб мрії збувались, щоб доля доброю була, удача всюди усміхалась, в душі завжди весна цвіла. Хай буде життя твоє, схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що у нас є.


Мама, тато, брат Богдан, бабусі Галя і Ліза, дідусі Вася і Коля, хрещені Саша і Люда



13 листопада вітаємо з ювілеєм дорогого чоловіка і найкращого батька — Віктора Юрійовича ПАПІША


Нехай цвітуть під небом синьооким ще довго-довго дні й літа, а тиха радість, чиста і висока, щоденно хай до хати заверта. Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, любові, доброти і щастя повен дім, нехай у серці розкошує літо і соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток сиплються до Вас, немов вишневий цвіт. Хай життєвий досвід творить з буднів свята, а Господь дарує довгих-довгих літ!


Дружина, сини, невістки, свати



14 листопада — Золоте весілля зустрічають Анатолій Федорович та Валентина Іванівна ПАПЧЕНКИ


Зі святом вас, мамо і тату! У цю урочисту дату бажаємо, щоб в домі було весняного сонця тепло, щоб радість серця ваші гріла, і щоби ніщо не боліло ніколи-ніколи у вас. Життя, як барвистий палас, стелилося б вам попід ноги, і ваші обидві дороги, які пострічались колись, навіки переплелись. Життя промайнуло, проте, весілля своє «золоте» ви раді зустріти удвох… І хай помагає вам Бог!


З повагою діти, внуки і правнучка



13 листопада святкує ювілей найдорожча матуся та найкраща у світі бабуся — Тетяна Степанівна ШКАБАРА


Мамо, матусе, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька. Як руки невтомні твої вшанувати, як зробити, щоб довго із нами була ти. Все в цьому світі можна придбати, тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли їй сили й здоров’я, щастя у дітях, ясного неба, більш для матусі нічого не треба.


З любов’ю та повагою чоловік, діти, невістка та внучка Олександра



12 ноября праздновала юбилей Наталия Сергеевна КУДЕЛИНА


От всей души мы поздравляем с одной из самых лучших дат! Ещё сто лет прожить желаем, не зная горя и утрат! Желаем только улыбаться, по пустякам не огорчаться, не нервничать и не болеть, а в общем — жить и не стареть!


С любовью муж, сынуля, дочка, невестка, внучка



16 листопада святкує Золотий ювілей кохана дружина — Лариса Володимирівна ЗАГРИВА


Я тебе вітаю з гарним святом, я тобі бажаю радості багато. Хай для тебе гарна буде кожна днина, дорога Ларисо, будь завжди щаслива!


З любов’ю чоловік Василь



10 листопада 35-річчя зустріла Наталія Михайлівна ФОМІНА


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю всі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай буде щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


Сестра, швагро, мама, тато, чоловік, діти



14 листопада святкує чудовий ювілей люба матуся, бабуся — Раїса Антонівна ТАРАСЮК


Ювілей — це не просто свято, хай же серце працює завзято! Ювілей — це роки Ваші зрілі, мудрий досвід в потрібному ділі! Матусю, бабусю, голубко єдина, Вас щиро вітає вся наша родина! Спасибі Вам, мамо, за ніжне тепло, за людяність Вашу, за Ваше добро!


З любов’ю до Вас діти, онуки



Щиро і сердечно вітаємо нашого люблячого чоловіка, тата і дідуся — Івана Петровича ГОРДІЙЧУКА, який 11 листопада святкував 60-річний ювілей.


Вже ключами відлетіли в край далекий журавлі, і берізки пожовтілі шлють листочки до землі. Осінь щедра і барвиста завітала в нашу хату, щоб калиновим намистом тата й дідуся вітати. Отож прийміть найкращі побажання, щоб достаток був удома, тепло і затишок в сім’ї. О, Боже, ти живеш над нами, тебе благаємо в цей час: пошли здоров’я нашому татові і збережи його для нас. Щоб завжди ти був бадьорим, любий тату, сили, витривалості бажаємо на многії-многії літа.


З повагою та любов’ю дружина Галина, дочка Ірина, син Віктор, зять Віктор, внуки Настя і Людмила



15 листопада святкують Рубінове весілля Валерій і Галина ЛОПАТЮКИ


Рубінове весілля вже прийшло — Ви довгих сорок років крокували! І поряд з Вами все життя пройшло, і нас у гості Ви тепер позвали. І ми вітаєм з святом урочистим й уклін низький Вам шлемо до землі. Хай над Вами небо завжди буде чистим, радісно на серці, повно на столі! Від людей Вам зичим шани та любові, ладу у домівці, успіхів в труді, щоб були Ви завжди милі та здорові, а душею й серцем — вічно молоді!

40 разів — гірко!!!


З любов’ю та повагою діти та онуки


 

17 листопада вітаємо зі Срібним весіллям дорогих сватів — Петра Іполітовича та Тамару Петрівну ГАЛІЦЬКИХ


Бажаємо добра, безмежного щастя і такого ж ніжного і сильного кохання!


З повагою сваха з дочкою Любов’ю


 

15 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА


Шановні працівники сільського господарства Звягельщини! Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди професійного свята.

Завдяки вашим зусиллям і наполегливості, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави та запорукою її процвітання. Від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі, залежить добробут та благополуччя людей.

Зичимо вам добра, здоров’я, родинного тепла і сімейного затишку, творчої наснаги та нових вагомих досягнень на благо нашого краю та України.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

16 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ


Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

У цей день бажаємо вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, здійснення всіх задумів та мрій. Добра й злагоди вашим родинам!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

17 ЛИСТОПАДА — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА


Шановне студентство Новоград-Волинського краю! Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем студента — святом усіх тих, хто в душі зберігає юність, а в думках — політ та жагу до новизни.

Студентські роки — пора становлення особистості, перших важливих кроків на шляху до досягнення власного успіху, самореалізації. Саме від ваших знань і вмінь, вашого світогляду залежить доля нашої країни, нашого краю. Майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії, людям.

Тож, бажаємо вам примножувати свою енергію та успіхи у навчанні. Щастя вам на життєвому шляху, вірних друзів, мудрих наставників, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ганну Миколаївну ГОНГАЛЬСЬКУ — 13.11.1924 р.н.

Віктора Миколайовича ГРИГОР’ЄВА — 14.11.1925 р.н.

Миколу Івановича РУСЕНЬКОГО — 14.11.1925 р.н.

Євгенію Кузьмівну ГРЕЧКОСІЙ — 15.11.1925 р.н.

Андрія Івановича ДРАПІКОВСЬКОГО — 17.11.1936 р.н.

Валентину Йосипівну БАЩУК — 18.11.1938 р.н.

Ганну Станіславівну ГОДЛЕВСЬКУ — 18.11.1948 р.н.

Любов Савеліївну ОПАНАСЮК — 19.11.1925 р.н.

Сергія Миколайовича ЛИСЮКА — 17.11.1969 р.н.

Бориса Миколайовича МАЛЕЦЬКОГО — 18.11.1951 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИй, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни