Вітання 48/2015

Вітання 48/2015

















30 листопада — 10 років Максиму Вадимовичу СВЯЗИНСЬКОМУ


Зростай, козаче, сильним, дужим, здоровим, мудрим, добрим дуже! Нехай родина молитвами устелить долю рушниками! У краю ріднім хай ведеться, хай ніжно сонце усміхнеться, калина, річка, гай, озерце мале вкраїнське гріють серце! Хай буде життя твоє, схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що ти у нас є.


Тато, т.Наташа, сестричка Даринка, бабуся, дідусь


\"Вітання

Шановні колеги аптеки №217!


2 грудня — 33 роки, як ми разом, можна сказати, єдині в області, гарантуємо населенню повний перелік фармацевтичних послуг:




  1. Це — виготовлення лікарських форм за рецептами лікарів, які не виготовляються промисловістю.

  2. Відпуск підконтрольних препаратів за особливою ліцензією.

  3. Виконуємо соціальні програми з пільгового забезпечення.

  4. Надаємо лікарську допомогу всім медичним закладам міста та району і т.д.


До речі, за рецептами на виготовлення до нас приїздять жителі Корця, Баранівки, Ємільчиного, а іноді, навіть, із Житомира!
Про рівень нашої професійної діяльності свідчить той факт, що протягом 2013 року та початку 2014 років у нас отримували наркотичні препарати 13 районів області і сам Житомир, а також Коростенська, Овруцька, Ємільчинська, Черняхівська ЦРЛ.
Це ми при середній націнці на ліки до 22% підтримуємо бюджет своєчасними відрахуваннями: у 2013 р. — 2011,9 тис. грн.; 2014 р. — 1941,0 тис. грн.
Останні 10 років ми, за підсумками державної статистики, є «Кращим комунальним підприємством року».
У всіх країнах ліки — це дорого, як і саме здоров’я. Вони можуть бути дешевшими, якщо питання ціноутворення спиратимуться на стабільну ситуацію в економіці, відсутність тіньових можливостей, державницьку законодавчу базу.
Професіонали знають, як непросто сьогодні вистояти у складному вирі ринкової економіки. Знають, що тільки завдяки зусиллям, патріотизму, енергійності, професійності у Новограді-Волинському збережено комунальну аптечну мережу. Я вважаю, що наша аптечна мережа — це золотий фонд громади, який ще й утримує і сільську мережу. Більше 70 сіл мають можливість на місці отримати найнеобхідніші ліки. У багатьох районах це питання не вирішене. Тільки через державні аптеки повинна проводиться політика в області фармації. Наша аптека є стримуючим фактором зростання цін. Адже конкурентам нашим, особливо в перші місяці розкрутки, потрібно ставити ціни нижчі, ніж у нас. А потім вони своє наздоженуть! Хотілося б знати, скільки користі має з того місцевий бюджет? В Україні залишилося не так багато класичних аптек. Тому мій вихід на сцену Палацу «Україна» в Києві за рейтинговою нагородою «Панацея» (вища професійна нагорода) викликав шквал оплесків. Свідками були колектив та начальник відділу охорони здоров’я міста Дутчак Л.Р.
Завжди в нашій роботі була і є головною — людина. Тому ми своїх працівників навчаємо, створюємо свою корпоративну культуру, мотивуємо.
Ми навчаємося бути чутливими до запитів людей, прагнемо їх приємно дивувати та випереджати їх очікування, націлені на довгу перспективу «Навчання впродовж життя».
У нас налагоджена система контролю якості, до мінімуму зводиться можливість потрапляння на наші полиці ліків сумнівної якості.
Аптека №217 — учасник соціальної програми «60 + кардіо». Відкрито кабінет людей літнього віку, де працює лікар-кардіолог. Безкоштовно будь-яка людина може отримати консультацію лікаря та визначити всі ризики щодо свого здоров’я. Ми розуміємо, що люди найчастіше відвідують ті аптеки, де вони можуть не тільки одержати необхідні ліки, але і позитивні емоції. Віримо, що ми — аптека, якій довіряють!
Ми всі роки тримаємо свою висоту, і вона для багатьох недосяжна.
Тому, з днем народження, двісті сімнадцята!
Всім — такої ж енергійності, результативності, сили завжди і у всьому служити прикладом для земляків, нових трудових перемог і довгоочікуваного миру!
Будьте такі ж громадсько активні і вірте в щасливе майбутнє.


Т.Р.САХНЕНКО, завідувачка ЦМРА №217, Заслужений працівник охорони здоров’я, Почесний громадянин міста



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Лілю Андріївну ПРОКОПОВУ — 27.11.1934 р.н.
Миколу Ілліча ПРОКОПЧУКА — 29.11.1927 р.н.
Йосипа Івановича ПОЛІЩУКА — 30.11.1927 р.н.
Марію Степанівну ПУШКАРЬОВУ — 30.11.1940 р.н.
Володимира Федоровича ПІДВОЛОЦЬКОГО — 30.11.1952 р.н.
Івана Івановича ГНІБІДЕНКА — 29.11.1953 р.н.
Віктора Степановича ЛУК’ЯНЦЯ — 30.11.1962 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИй, міський голова
В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів
Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни