Вітання 50/2015

Вітання 50/2015































Вітаю з 40-річчям Костянтина Валерійовича ШНАЙДЕРА,


який став для мене найдорожчою людиною у житті. Моїй вдячності немає меж за поради, які стосувалися мого життя, і величезну підтримку. Він не залишав мене на одинці з моєю проблемою і при потребі надалі підтримує мене. Завдяки йому — поки живу. Мені хотілося б прихилити до тебе весь білий світ і дістати зірочку з неба. А поки присвячую тобі такі слова: «Хай всі обнімуть тебе в це свято, і заіскриться в келихах вино, і щирі друзі прийдуть привітати, всі ті, хто люблять і цінують давно. Багато щастя і добра бажаю, здоров’я міцного і миру на Землі. За справи добрі хай шанують люди, Господь нехай завжди оберігає від зла, хвороби і журби, і ласку хай він посилає сьогодні, завтра і завжди. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, в сім’ю хай доля затишок несе, любов і злагоду. Хай збуваються всі мрії, задуми, дякую Богу, що ти в нас є. Низько вклоняюся твоїм батькам, міцного їм здоров’я і довголіття».


З повагою і любов’ю міцно обіймаю і цілую, тьотя Оля Степура



17 грудня святкує ювілей наша дорога донечка — Катерина Олександрівна МОСТОВИЧ


Щоб ти завжди була щаслива, добро пізнала у житті, і щоб сміялися до тебе із неба зорі золоті. Щоб гріло сонечко ласкаво, щоб Бог тебе в опіці мав, і Ангел, твій охоронитель, з плеча твого щоб не злітав. Ми дякуємо Богу, що ти у нас є, хай силу і радість тобі Він дає.


З любов’ю мама, папа, Андрій, бабуся та дідусь



11 грудня святкує Золотий ювілей люблячий тато, чоловік та дідусь — Сергій Іванович ВАШУК


Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа, Цариця свята, дарує щасливі і довгі літа.


З повагою дружина, син, дочка, зять та онучка Катруся



12 ГРУДНЯ — ДЕНЬ CУХОПУТНИХ ВІЙСЬК УКРАЇНИ


Шановні офіцери, прапорщики, сержанти і солдати, працівники та ветерани Сухопутних військ Збройних Сил України! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Сьогодні, у ході виконання завдань антитерористичної операції на Сході країни, особовий склад Сухопутних військ разом з іншими видами Збройних Сил України та патріотами-добровольцями, з честю забезпечують обороноздатність нашої держави, захист територіальної цілісності і недоторканності її кордонів.

Бажаємо вам міцного здоров’я, високого бойового духу, мирного неба над головою, сімейного та особистого щастя!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

14 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС


Дорогі земляки! Минуло 29 років від дня великого і незгасаючого лиха — Чорнобильської катастрофи, яка одразу набула глобального характеру. Чорнобиль залишив незагоєну рану на землі України і в серці її народу.

Ми віддаємо шану всім тим, хто ціною власного здоров’я й життя захистив нас і увесь світ від наслідків Чорнобильської катастрофи. Схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Низький вам уклін за мужність і героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків аварії. Щиро зичимо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного затишку, уваги держави та шани вдячних поколінь.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

15 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ


Шановні судді та працівники судових установ Новоград-Волинщини! На ваших плечах лежить велика відповідальність. Адже від ефективного функціонування судової гілки влади значною мірою залежить стабільність у державі й довіра громадян до всіх її інститутів. Впевнені, що ви на своєму місці робите все для того, щоб забезпечити ефективний захист прав, свобод і законних інтересів кожного громадянина.

Тож нехай вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає до спільної мети — утвердження верховенства права в країні! Міцного здоров’я вам, професійних успіхів, наснаги та оптимізму!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Галину Олексіївну БЕДНАШ — 11.12.1943 р.н.

Сергія Володимировича АНДРУШКА — 13.12.1934 р.н.

Катерину Денисівну ПІВОВАР — 14.12.1922 р.н.

Світлану Петрівну КОЗАЧУК — 14.12.1953 р.н.

Ганну Василівну ТАРАНЕНКО — 15.12.1927 р.н.

Зінаїду Олександрівну ШЛЕНДЕР — 17.12.1928 р.н.

Андрія Казимировича КУЛІНСЬКОГО — 13.12.1967 р.н.

Ігоря Васильовича РОМАНЧУКА — 14.12.1967 р.н.

Геннадія Дмитровича ПЕЛЕШАНКА — 15.12.1966 р.н.

Олександра Миколайовича СОРОКУ — 17.12.1963 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИй, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни