Вітання 52/2015

Вітання 52/2015



































26 грудня святкуватиме свій ювілей найкраща матуся у світі — Зінаїда Тимофіївна Войтковська


З Днем народження вітаєм і бажаємо тобі: будь щаслива ти безкрайньо, ТИ — найкраща на землі! Ще ми хочем побажати, щоб в нелегкому житті, всі ті труднощі долати, що у тебе на путі. Молодість твоя хай не проходить, а разом з нею — радість, доброта, хай вічним гостем в твоїм домі буде і затишок, і мир, і теплота. Також бажаємо щастя і здоров’я, і усмішок, бадьорості та сил, щоб ти завжди була найкраща в світі, щоб ти була щасливою завжди.


З любов’ю дочка Катерина та зять Сергій



25 ГРУДНЯ — КАТОЛИЦЬКЕ РІЗДВО


Дорогі земляки, віряни римо-католицької церкви! У ваші серця, оселі і храми всезігріваючим світлом приходить радісне вселенське свято — Різдво Христове.

Це — одне з найбільш шанованих християнських свят, присвячене народженню Ісуса Христа у Віфлеємі. Цього дня люди просять у Господа благословення та дякують Йому за те, що Він зі своєї великої любові та милості послав на землю Спасителя світу.

З такої неповторної нагоди прошу всіх вас прийняти найщиріші вітання і сердечні побажання міцного здоров’я, сімейного затишку, миру і злагоди. Щиро бажаємо, щоб перша Різдвяна зоря, перші церковні передзвони та колядки наповнили ваші серця радістю і щастям, огорнули душу теплом і любов’ю! Гарних вам і радісних різдвяних свят!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

ПОДЯКА


Щиро вдячний громаді Майстрівської сільської ради за виявлену довіру бути тричі поспіль обраним сільським головою та вітаю жителів сіл Майстрів, Маковиці, Майстрова Воля зі святами.

Ось знову рік Новий іде, хай щастя він вам принесе, міцне здоров’я подарує, хай радістю ваш дім квітує. Любов’ю хай серця живуть, тепло душі для вас несуть. Хай мир і лад у вашій хаті будуть, хай завжди щирість вам дарують люди.


З повагою ваш сільський голова О.М.Борисюк


 

ПОДЯКА


Сім’я Пархомюка Віталія Олександровича висловлює щиру подяку міському голові В.Л.Весельському за сприяння у вирішенні організаційних питань у проведенні операції в обласному кардіохірургічному центрі. Земний Вам уклін! Щастя та здоров’я!


Сім’я Пархомюків


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру подяку настоятелю Свято-Петропавлівської церкви о.Миколаю та усім небайдужим прихожанам за моральну та матеріальну підтримку у проведенні операції Пархомюку Віталію в обласному кардіохірургічному центрі. Нехай благословить вас усіх Господь!


Сім’я Пархомюків


 

ПОДЯКА


Від усього серця дякуємо дирекції ТОВ «Нові ласощі-Житомир» в особі В.Б.Христового, усьому колективу за моральну та матеріальну підтримку, яка була надана Пархомюку Віталію для проведення операції в обласному кардіохірургічному центрі. Здоров’я, щастя вам усім!


Сім’я Пархомюків


 

ПОДЯКА


Жителі мікрорайону «Дружба» висловлюють слова щирої вдячності депутату міської ради від Народної Партії Олександру Леонідовичу ОСТАПЧУКУ за подарунки всім дітям ЗОШ І-ІІІ ступеня №8 та турботу і поміч жителям мікрорайону. Успіхів Вам у всіх Ваших починаннях.


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Юрія Володимировича БАКАЛА — 25.12.1968 р.н.

Петра Олександровича СОРОЧИНСЬКОГО — 19.12.1960 р.н.

Віктора Григоровича АНОСОВА — 25.12.1926 р.н.

Євгена Сергійовича ОПЬОНИШЕВА — 26.12.1924 р.н.

Анастасію Іванівну ШЕВЧУК — 27.12.1921 р.н.

Наталію Федорівну ІВАНОВУ — 28.12.1938 р.н.

Данила Кузьмича ЩЕРБИЧА — 31.12.1922 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИй, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни