У залік обласної спартакіади школярів

На базі Новоград-Волинської ЗОШ №10 пройшли змагання з вільної боротьби в залік обласної спартакіади школярів. Участь взяли всі провідні центри розвитку цього виду спорту Житомирської області. Зокрема, команди з Новограда-Волинського й району, Малина, Коростеня, Олевська, Любара.
У змаганнях юнаків командну перемогу з перевагою в одне очко здобули борці з міста Новограда-Волинського, випередивши збірну Олевська. Юнацька команда району посіла п’яте місце. Натомість серед дівчат лідером виявилася збірна Новоград-Волинського району, міська — цього разу у призери не потрапила.
В особистому заліку в своїх вагових категоріях чемпіонами стали Роман Чорномор, Михайло Кулініченко, Дмитро Горбатюк, Даша Кайдалова (усі — м.Новоград-Волинський), Олександра Матвійчук, Діана Гальчук, Анастасія Власюк (усі — Новоград-Волинський район).
Місцеві борці та їхній тренерський штаб висловлюють подяку директору ЗОШ №10 Володимиру Федорчуку за надану спортивну базу й допомогу в організації змагань.
Відзначимо, що обласна спартакіада школярів налічує до 20 видів спорту. Її підсумки будуть підведені по закінченню 2015-16 навчального року.
Олег БРЮХАНОВ