Вітання 2/2016

Вітання 2/2016















































«ДЛИННЕЕ ЖИЗНИ — ТОЛЬКО МАМИНА ЛЮБОВЬ»


Написала заголовок. Перечитываю его и понимаю, что не знаю, с чего начать свой рассказ. Если говорить о любви, то любовь к матери — одно из самых сильных чувств, ведь оно рождается вместе с нами, ещё там, внутри, не увидев света, мы уже любим свою маму. Будто наши сердца связаны невидимой ниточкой.

Говорят, что дети сами выбирают себе родителей, если это так, то я точно в своём выборе не ошиблась.

Мою маму зовут Валентина Борисовна АНИСИМОВА (ВАРЕНИК).

Лёгкой судьбу моей мамы не назовёшь. Родилась 7 января 1936 года в городе Новограде-Волынском. Детство пришлось на тяжёлые военные годы. Благодаря бабушке Любе и дедушке Грише, маленькая Валя выжила. А потом — школа №7, Львовский техникум советской торговли. И потекли рекой бесконечные трудовые будни. Кто работал в то время (начало 60-х-70-е годы) в смешторге города, — хорошо помнят мою маму и по открытию универмага №1, и «Детского мира», и «Спутника». Затем мама возглавляла ревизионный отдел управления торговли. И где бы она не работала, — никто никогда не скажет про неё плохого слова, потому что считаю её примером для подражания, вспоминая отзывчивость, общительность и интеллигентность. С 1959 года вступила в ряды КПСС, всегда являлась активистом в партийной работе. И сейчас, в наше время, является активным участником жизни Совета ветеранов города. Несмотря на свои года, моя мамочка очень ответственная, добросовестная и активная. Она — удивительная женщина. Сердце у неё верное и чуткое — в нём никогда не гаснет любовь. Я стольким ей обязана! Она живёт только нами и для нас, ради счастья своих детей. А у неё — дочка и сын, 2 внучки и уже 4 правнука.

Хочется сказать, что роднее мамы человека нет. Кто нас ещё так сможет любить, как любит она?!

В этот юбилейный год 80-летия желаю тебе, моя самая родная мамочка, только здоровья!

Я люблю тебя безумно… сильно-сильно… до неба…


Твои дети, внуки г.Ковров



7 января свой юбилей отмечает родная мамочка — Валентина Борисовна АНИСИМОВА


Мама, ты всю жизнь со мною рядом, самый мой любимый человек. И теперь в твоём читаю взгляде мудрость, ту, которой срока нет. Поздравления прими, моя родная, пусть будет жизнь проста. Тебе здоровья крепкого желаю и дожить, как минимум, до ста! Тебя мы бесконечно любим, дороже человека нет! Пускай горит, не угасая, в твоём окне далёкий свет.


Твои дети, внуки г.Ковров



5 січня відсвяткував 65-ліття Василь Володимирович МАКСИМЕНКО


Бажаємо щастя, добра і тепла, хай будуть достаток і гарні діла, до сотні років дожити довелося, усе, що чекалось в житті, — щоб збулося!


Дочка, внуки



7 січня відзначає своє 70-річчя люба дружина, дорога мама, турботлива бабуся і прабабуся — Марія Петрівна Яценко


Ваш ювілей — щаслива дата і сумніватись тут не слід, нехай сьогодні наші привітання у серці Вашому залишать гарний слід! Отож прийміть найкращі побажання здоров’я, щастя та багато літ, найкращі всі, що до вподоби, квіти, даруєм Вам у цей святковий день! Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла, бажаєм Вам здоров’я, щастя, сили, земної радості й тепла! І внуків всіх ще одружити й благословити правнуків у світ, і з нашим батьком в парі ще прожити у злагоді і щасті ще багато літ!


З великою любов’ю та повагою чоловік, діти з сім’ями, онуки і правнучка



5 января праздновала 50-летие дорогая и любимая племянница, сестра — Оксана САЛЬЧУК


Желаем быть всегда счастливой,

Где счастье — там и красота,

А женщина с улыбкой милой —

Прекрасней, чем сама весна.


Тётушки Тамара и Наташа с семьями, брат Роман с семьёй



10 января с Днём рождения поздравляем любимую жену и наилучшую маму — Наталию ДЫНЯК


Долгих лет и крепкого здоровья, молодости, силы, красоты. Пусть всегда, не только в День рожденья, исполняются заветные мечты!


С любовью муж Ваня и доця Аня



9 січня святкує ювілей наш дорогий сват — Ігор Геннадійович ЛАНОВЕНЬКИЙ


Бажаємо міцного здоров’я, якого ні за які гроші не купити, родинного тепла, яке нічим не замінити, шани людської, яку не кожен може заслужити, затишку в хаті, який щодня нас до себе манить. Живіть щасливі і бадьорі, не знайте горя, сліз і бід, хай ваша теплота, любов і ласка родині помагають в дружбі жить.


З повагою Богдан, син Діма, Ірина


 

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ГАЗЕТИ «ЗВЯГЕЛЬ»!


Щиро вітаємо всіх із Різдвом Христовим та Новорічними святами, а також повідомляємо, що ми працюємо для вас 6 січня, з 9 до 15 години, 8 січня — з 9:00 до 16:00. Ласкаво просимо.


ЩЕДРІВКА


Засіваю зерном поле,

Прошу щиро: — Боже, Доле!

Дай всім людям працю й втому,

Скибку хліба, миру — дому,

Щастя — діточкам й родині,

Нашій неньці-Україні!



Щоб родилося, велося:

Хліба пухкого колосся,

І дівчатка, і хлоп’ятка,

Гуси, баранці, телятка.

Щоб жили усі здорові

В мирі, злагоді й любові!

Надобривечір!


Володимир ДАНИК, м.Новоград-Волинський


 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ОРЕНДОДАВЦІ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ!


ТзОВ «Фаворит-Агро» сердечно вітає Вас із Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!!! Нехай наступний рік принесе у Ваші оселі добро, родинне тепло, щастя і благополуччя! Бажаємо Вам, щоб Різдвяна зірка запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!!!


 

7 СІЧНЯ — РІЗДВО ХРИСТОВЕ


Шановні жителі Новоград-Волинського краю! Щиросердно вітаємо вас із найвеличнішим релігійним святом — Різдвом Христовим.

Різдво — це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Для кожного з нас — це велике родинне свято.

Нехай же осяйна Різдвяна Зоря об’єднає усіх нас — і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки — чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей.

Нехай панують у нашій країні, родинах і серцях мир, розуміння та злагода. А Різдвяні дзвони завжди повідомляють лише приємні новини. Щастя вам, добробуту, а ще — смачної куті!

Христос рождається! Славімо Його!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Сергія Мартиновича ІВАНЦОВА — 08.01.1919 р.н.

Олену Феодосіївну ГЛУХОВСЬКУ — 09.01.1926 р.н.

Поліну Павлівну ГАВРИЛЮК — 11.01.1922 р.н.

Ніну Василівну ЦЕХІНУ — 12.01.1923 р.н.

Параску Пилипівну КОРНІЙЧУК — 14.01.1921 р.н.

Матрону Миколаївну МИЛИЦЬКУ — 14.01.1926 р.н.

Тараса Євгеновича ШВЕЦЯ — 09.01.1962 р.н.

Валерія Леонідовича РОМАНЧУКА — 09.01.1967 р.н.

Олену Миколаївну БРОДЕЦЬКУ — 11.01.1961 р.н.

Віктора Григоровича ЛОПАТЮКА — 12.01.1964 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИй, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни