Затримали злодія зі «святковим набором»

У чоловіка, підозрюваного у крадіжці з місцевої крамниці, правоохоронці вилучили горілку, шампанське і торт. Нині триває з’ясування всіх обставин події.
3 січня, близько 03:00, до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з цілодобового магазину у райцентрі. Продавець, помітивши зникнення товару, натиснув «тривожну кнопку», виведену на пульт поліції охорони.
На місці події правоохоронці з’ясували, що зловмисник викрав 2 пляшки горілки, 4 пляшки шампанського та торт. Загальна вартість поцупленого — понад 500 гривень. Продавці розповіли, що звернули увагу на молодика, який довго розглядав вітрини з алкоголем. Дочекавшись моменту, коли у торговельній залі збереться черга, він поцупив із вітрини товари та втік.
Отримавши опис зовнішності зловмисника, поліцейські розпочали заходи щодо встановлення його особи та затримання. Невдовзі правоохоронці з’ясували, що крадіжку вчинив 24-річний, раніше судимий, житель райцентру. У нього й вилучили увесь «святковий набір». Молодик у всьому зізнався та розповів, що таким чином поповнив новорічні запаси.
Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, нині розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.
Інна ВОВЧЕНКО, відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, капітан поліції