Затримали магазинного злодія-невдаху

Затримали магазинного злодія-невдаху

Житель Новограда-Волинського був затриманий в одному з магазинів райцентру безпосередньо під час вчинення крадіжки. Як з’ясувалося, у чоловіка це була не перша спроба упродовж години обікрасти торговельні заклади. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження.
\"Затримали

Близько 07:30, за сигналом тривоги, в один із магазинів Новограда-Волинського виїхали поліцейські охорони, які виявили пошкоджене вікно у торговельному закладі. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, працівники якої розпочали з’ясовувати обставини.
Буквально за чверть години тривожна сигналізація спрацювала у ще одному магазині, розташованому неподалік. Тож правоохоронцям знадобилося лише кілька хвилин, аби дістатися до нового місця пригоди.
У магазині були пошкоджені металопластикові двері, а всередині приміщення поліцейські помітили чоловіка, який нишпорив торговими полицями й вітринами. Зухвальця було одразу ж затримано. Ним виявився 34-річний безробітний звягельчанин.
\"Затримали
— Затриманий зізнався, що проник до магазину, маючи намір викрасти продукти харчування та спиртне. Також була встановлена його причетність і до спроби крадіжки з попереднього торговельного закладу, де його налякала сигналізація, — повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка.
Нині за вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за ст.15, ч.3 ст.185 (Замах на крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до інших аналогічних злодіянь на території району. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 3 до
6 років ув’язнення.
Інна ВОВЧЕНКО, відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, капітан поліції