Студент обікрав кіоск на 16 тисяч гривень

Студент обікрав кіоск на 16 тисяч гривень

Під час розслідування встановлено, що 17-річний юнак уночі викрав із ремонтної майстерні залишені там гаджети. Хлопець встиг майже все швидко розпродати, втім поліцейські вже вилучили частину викраденого.


До Новоград-Волинського відділу поліції із заявою звернувся 26-річний власник майстерні з надання послуг із ремонту мобільних телефонів. Чоловік розповів, що вранці виявив пошкодженими двері у кіоску та зникнення гаджетів, залишених власниками для ремонту.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що зловмисник потрапив усередину вночі, відтиснувши двері. Він викрав із майстерні тільки найцінніше: чотири мобільних телефони, планшет та автонавігатор, загальною вартістю близько 16 тисяч гривень.
Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Провівши низку оперативних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 17-річний студент місцевого навчального закладу. Хлопець зізнався, що таким чином хотів підзаробити, тому телефони і планшет одразу продав, а от для автомобільного навігатора покупця знайти не встиг.
Поліцейські вилучили в юнака викрадене та у рамках розслідування кримінального провадження проводять заходи щодо встановлення місця знаходження решти чужих речей. Хлопцеві загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.
Інна ВОВЧЕНКО, відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, капітан поліції