Зимові старти легкоатлетів

Зимові старти легкоатлетів

Підготовку до зимових змагань у закритих приміщеннях новоград-волинські легкоатлети розпочали на міжнародному турнірі в Івано-Франківську. Крім українців, у змаганнях брали участь спортсмени з Польщі й Молдови.
Серед восьми звягельчан найкращий результат продемонструвала Анастасія Ковальковська, котра посіла п’яте місце у бігу на дистанції 3000 метрів. Тренер-викладач відділення легкої атлетики міського ДЮКФП Олександр Універсал зазначив, що наші спортсмени були на два роки молодшими за суперників. Саме це й не дозволило поборотися за призові місця.
Набагато краще це вдалося на змаганнях у Житомирі. Під час «Новорічних стартів», що проводилися серед молодших юнаків (кадетів), звягельчани зуміли потрапити до числа призерів.
Фінальний забіг на дистанції 60 метрів виграв Артем Шинкарук. Другим фінішував Володимир Коваленко.
Друге місце у бігу на 1500 метрів серед дівчат здобула Ольга Глушичко. На такій же дистанції серед юнаків третій результат показав Євген Молітвін.
Серед наймолодших у фінальному забігу на 60 метрів третє місце посів Володимир Корнійчук.
Також третім став Станіслав Тімборовський — у бігу на дистанції 800 метрів.
Лише однієї десятої секунди забракло Наталії Прилуцькій і Катерині Іпатенко, аби також пробитися до числа учасників фіналу, — зазначив Олександр Універсал.
Олег БРЮХАНОВ