Дебют суслівського боксера у чемпіонаті України

Дебют суслівського боксера у чемпіонаті України

Учень Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вадим Голуб взяв участь у чемпіонаті України з боксу серед молоді (1998-1999 р.н.).
Виступаючи в категорії 64 кг, Вадим досяг результату, що дозволив виконати норматив кандидата в майстри спорту.
Загалом збірну Жито­мирської області представляли 8 боксерів — з Бердичева, Малина і Новоград-Волинського району. Серед понад 200 спортсменів виявляли кандидатів до збірної України для участі у міжнародних змаганнях та чемпіонаті Європи.
«В історії розвитку боксу на теренах Новоград-Волинського району це — вперше, коли місцевий представник КДЮСШ ФСТ «Колос», учень Суслівської школи, взяв участь у такому турнірі. Наступні змагання відбудуться у лютому. У Хмельницькому проходитиме майстерський турнір. Тобто, успішний виступ на ньому дозволить здобути звання майстра спорту України», — прокоментував «Звягелю» виступ свого вихованця президент федерації боксу міста Новограда-Волинського Леонід Плісак.
А тренерський штаб у складі О.Нагорнюка та І.Саулевича висловлює вдячність за фінансову підтримку при організації поїздки на змагання голові РДА В.В.Михнюку та головному спеціалісту сектора сім’ї, молоді та спорту РДА П.П.Подкаурі.
Додамо також, що під час зимових канікул вихованці Новоград-Волинської школи-інтернату, котрі відвідують місцеву секцію боксу, взяли участь у відкритому чемпіонаті міста Рівного.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ
Фото автора