Вітання 12/2016

Вітання 12/2016















































21 березня святкує 50-літній ювілей Марія Адамівна ЧЕЧЕТ


Щиро вітаємо з ювілеєм дорогу, красиву, мудру, щедру, порядну, щиру дружину, дуже турботливу, надзвичайно дбайливу, ніжну і ласкаву матусю! Спасибі Вам, рідна, за ласку й тепло, за людяність Вашу, за Ваше добро, за те, що в щасливу і скрутну годину ми можемо серцем схилитись до Вас! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, нехай здійсняться тисячі бажань, щоб доля дарувала тільки щастя, ні грама бід, ні крапельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, і кожен день усміхнено радіє, а доля подарує зорепад здоров’я, миру, успіхів, надії!


З любов’ю чоловік та діти



16 березня зустріла 70-ліття Надія Володимирівна ЮШМАНОВА


Ненько Ви наша, матусю рідненька, сонечко в небі ясне. Цей день святковий ми всі пам’ятаємо, дозволь привітати сьогодні тебе. Хай Бог повертає Вам втрачені сили, шле з неба здоров’я і радість душі. Злетілись ми разом у рідне гніздечко, щасливі Ви, мабуть, сьогодні, рідненька. Ми знаєм, як трепетно б’ється сердечко. Уклін Вам земний, дорогенька.


Від чоловіка, дітей і онуків



19 березня щиро вітаємо з 60-річним ювілеєм дорогу матусю, найкращу бабусю і тещу, свекруху — Ніну Андріївну ТОДОРЕЦЬ із села Орепи


Матусю, бабусю, наша єдина, від щирого серця вітає вся наша родина. Спасибі за те, що нас зростила, за руки ласкаві, ніжні, робочі, за довгії-довгії недоспані ночі, за усмішку щиру, за хліб на столі, с»пасибі, рідненька, уклін до землі. Ми дякуєм Богу, що ти у нас є, хай силу й здоров’я Господь дає. Нехай Пресвята Богородиця випрошує у Бога для тебе всі потрібні благодаті. Миру, здоров’я, злагоди, добра і взаємоповаги.


З повагою вся ваша родина!



16 березня зустріла День народження наша колега, журналіст — Галина Іванівна КРУГЛЯК


Хай щастя завжди супроводить Вас, людська повага й шана не минають, а Вашу мрію й працю повсякчас лиш визнання вінчають!


З повагою колектив газети «Звягель»



18 марта с 30-летием поздравляем Елену МИХАЛЮК


Сегодня, в День рождения, тебя мы поздравляем, здоровья, счастья, долгих лет от всей души желаем. Будь всё время красивой — и душой, и собой. Будь всё время любимой — и зимой, и весной. Не склоняйся рябиной, если будет беда, будь всю жизнь ты счастливой — в этот день и всегда.


С любовью мама, муж Саша, брат Саша, невестка Катя и крестник Сашенька



16 марта свою восьмёрочку разменял бывший моряк Черноморского флота — Степан Андреевич САЛКО


Здоровья крепкого желаем, побольше светлых, ясных дней, и, если можно, постарайся столетний встретить юбилей.


Целуем: Екатерина Николаевна, Ева Ивановна, дети, племянники, внуки, правнуки



16 березня святкує Золотий ювілей Галина Іванівна ПАПЕНЧУК


Бажаємо миру і світлої долі, запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, сили й наснаги, щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви будьте завжди Ви здорові й щасливі!


З повагою колектив АЛЗП №3


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру подяку за свято для жінок, яке створили творчі колективи сіл Велика та Мала Горбаші, за справжній святковий настрій. Особлива подяка керівникам Миколі Денисюку, Валентині Романюк.


Голова Великогорбашівської сільської ради та усі жителі сіл Великої та Малої Горбаші


 

18 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ПОДАТКОВОЇ ТА МИТНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ


Шановні працівники податкової та митної служби Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Нехай надійними супутниками у вашій праці й надалі залишаються принциповість та відданість почесній справі. Бажаємо вам невичерпного оптимізму, сил та натхнення, а також здоров’я, злагоди і добробуту в родинах.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

20 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ


Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування Новоград-Волинського краю! Щиро вітаємо вас із нагоди професійного свята.

На ваших плечах лежить величезна відповідальність за дієве та якісне забезпечення життєдіяльності міста і району. Адже немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана зі створенням надійних умов для здійснення комфортного проживання людей, функціонування підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків.

Впевнені, що ви й надалі з відчуттям відповідальності працюватимете над поліпшенням умов життя населення, подальшого благоустрою нашого краю та підвищенням якості побутових послуг.

У цей день бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, родинного благополуччя, професійних успіхів та нових трудових здобутків.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ганну Тарасівну ОСІПЧУК — 18.03.1927 р.н.

Віктора Гнатовича САВІЦЬКОГО — 18.03.1928 р.н.

Олександра Георгійовича ПАШКЕВИЧА — 19.03.1944 р.н.

Франца Миколайовича БОРОВСЬКОГО — 20.03.1924 р.н.

Василя Федоровича МАКСИМОВА — 21.03.1925 р.н.

Антоніну Станіславівну ГАБДУРАХМАНОВУ — 23.03.1927 р.н.

Євгенію Остапівну ГРИЩУК — 24.03.1926 р.н.

Віктора Івановича ВОСКОВЕЦЬКОГО — 11.03.1958 р.н.

Віктора Миколайовича СТЕПАНЮКА — 11.03.1968 р.н.

Сергія Олександровича РОЩЕНКА — 15.03.1966 р.н.

Анатолія Адамовича ВАСИЛЬЧУКА — 16.03.1963 р.н.

Андрія Геннадійовича ОСИПОВА — 16.03.1969 р.н.


Редакція газети «Звягель»