Хроніка 13/2016

У ДІДОВИЧАХ ЗАГИНУВ ЧОЛОВІК
15 березня, близько 20:15, на 247-му км автодороги «Київ-Чоп», у с.Дідовичі Новоград-Волинського району, водій автомобіля «BМW 730», 47-річний житель Рівного, здійснив наїзд на пішохода, 47-річного жителя Новоград-Волинського району, який перетинав проїжджу частину дороги.
Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх причин та обставин події.
Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області

ТРИ СМЕРТІ — В ОДНІЙ АВАРІЇ…
Увечері 19 березня на автодорозі «Житомир-Червоноармійськ», поблизу с.Ягодинки, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Dаеwoo Lanos» та «Газель». У результаті на місці пригоди загинуло троє осіб. Одного з водіїв доставлено до реанімаційного відділення лікарні. Ще один чоловік госпіталізований до хірургічного відділення.
Попередньо встановлено, що близько 20:25, у Червоноармійському районі, на заокругленій ділянці дороги, 24-річний водій автомобіля «DAEWOO Lanos», рухаючись у напрямку Житомира, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Газель», що рухався під керуванням 42-річного жителя Житомирського району в зустрічному напрямку.
Унаслідок ДТП пасажири автомобіля «DAEWOO Lanos», 28-ми та 23-річні жителі смт.Червоноармійськ, та сам водій загинули на місці пригоди. Водій вантажівки «Газель» і його пасажир, 21-річний житель райцентру, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В ході досудового розслідування встановлюються всі обставини та причини ДТП.
Відділ комунікації ГУ Національної поліції в Житомирській області

У ПІД’ЇЗДІ БУДИНКУ ПОГРАБУВАЛИ ДИТИНУ
Пізно увечері 19 березня до Новоград-Волинського відділу поліції звернувся 41-річний житель райцентру із заявою про пограбування його сина. За словами чоловіка, декілька годин тому незнайомець вирвав у його 12-річного сина з рук планшет та втік. Усе сталося на сходинковому майданчику багатоповерхового будинку, де вони проживають. Сума завданого збитку склала 5 тисяч гривень.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські, опитавши хлопця та можливих очевидців, встановили, що до кримінального правопорушення може бути причетний 19-річний житель районного центру. Нині триває встановлення його місця перебування.
Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області

ПРИПИНЕНО НЕЗАКОННУ ДІЯЛЬНІСТЬ У СФЕРІ ОБІГУ ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ
За процесуального керівництва прокуратури області у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах органами податкової міліції області припинено незаконну діяльність у сфері обігу лісових ресурсів.
Зокрема, у п’ятницю, 18 березня, у ході досудового розслідування проведено обшуки в місцях здійснення незаконної фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання та за місцем проживання причетних осіб. Виявлено та вилучено 5 штампів підприємств-нерезидентів, комп’ютерну техніку, бухгалтерську документацію, чорнові записи та необліковану продукцію на суму близько 2 млн. грн.
У цілому, внаслідок незаконної діяльності підприємства, яке реалізовувало необліковані лісоматеріали, сформовано незаконний податковий кредит з податку на додану вартість на суму 3 млн. грн. Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.
Прес-служба прокуратури Житомирської області

ГРАФІК ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН КЕРІВНИЦТВОМ ГУНП В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Попередній запис на особистий прийом до керівництва ГУНП в Житомирській області проводиться у телефонному режимі за номером: (0412) 40-74-53, щоденно, з 9 до 11 години (крім вихідних та святкових днів).
Головне управління національної поліції в Житомирській області


































Посада, прізвище, ім’я, по батькові Дні прийому Час прийому
Т.в.о. начальника РУДИК Валерій Степанович Середа (у тому числі співробітники
та пенсіонери ОВС)
15:00-17:00
Заступник начальника — начальник кримінальної поліції КРОШКО Юрій Олександрович Вівторок 15:00-17:00
Заступник начальника — начальник слідчого управління РАДЧЕНКО Олександр Петрович Середа 11:00-13:00
Заступник начальника ЮСКОВЕЦЬ Микола Георгійович Четвер 11:00-13:00
Заступник начальника ЛЕБІДЬ Юрій Миколайович Четвер 15:00-17:00