Родина з Житомира хотіла продати «BMW», але залишилася без грошей та машини

16 травня до Житомирського відділу поліції звернулася жителька обласного центру із повідомленням про незаконне заволодіння транспортним засобом «БМВ-520». На пошук автомобіля орієнтовані патрульні наряди та зовнішні служби поліції. Про це «Житомир.info» повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.
«Повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом надійшло близько 11:00.За словами заявниці, під час огляду автомобіля, який її родина збиралась продати, потенційний покупець попросив завести двигун і вийти з салону, нібито послухати, як він працює. В якусь мить чоловік раптово сів за кермо і швидко поїхав геть. Завадити йому власники автомобіля не змогли», — йдеться у повідомленні.
Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. На пошук автомобіля «БМВ 520» (номерний знак — LU 526 СМ) темно-зеленого кольору орієнтовані патрульні наряди та зовнішні служби поліції.
За наявною інформацією, транспортний засіб виїхав з обласного центру у напрямі Києва.
Правоохоронці просять громадян, у разі появи вказаного авто на вулицях їх населеного пункту, повідомити за номером: «102».
Житомир.info