Вболівальників на фіналі кубка — як на матчах Прем’єр-ліги

Вболівальників на фіналі кубка — як на матчах Прем’єр-ліги

Чемпіонат української Прем’єр-ліги, останні матчі якого в сезоні 2015-2016 відбулися минулої неділі, став найменш відвідуваним за всю історію футболу незалежної України — в середньому на іграх першості збиралося 5020 вболівальників (про це інформує «Уа футбол»). Звісно, на фіналі районного кубка «Весна надій-2016» не зібралося аж п’ять тисяч глядачів, але трибуни центрального стадіону «Авангард» були заповнені майже повністю: шалена підтримка була як у ФК «Середня Деражня», так і у ФК «Повчине», які й визначали володаря цьогорічного кубка Новоград-Волинського району.
Перший тайм завершився з рахунком 0:0. А на старті другої половини гри двома поспіль влучними ударами відзначилися футболісти ФК «Середня Деражня». Коли до завершення основного часу матчу залишалося хвилин зо п’ять, гравці ФК «Повчине» повернули інтригу — 2:1. Під супровід скандування з двох центральних секторів вони спробували зрівняти рахунок, але цей результат протримався до фінального свистка.
Таким чином переможцем кубка Новоград-Волинського району з футболу «Весна надій-2016» став ФК «Середня Деражня».
Одразу після церемонії нагородження переможців головних змагань на поле вийшли учасники фіналу малого районного кубка — ФК «Горбаша» й ФК «Дідовичі». Ця гра видалася менш результативною. Єдиний гол, що й став вирішальним, вдався у другому таймі гравцям ФК «Горбаша» — 1:0.
Нагородження призерів і переможців відбулося за участю футбольного керівництва Новоград-Волинського району, а також представників районної влади.
Олег БРЮХАНОВ