Віктор Весельський розповів про нездорову криміногенну ситуацію в Новограді та свій лист Авакову

У місті Новограді-Волинському — нездорова криміногенна ситуація, не контролюється швидкісний рух транспорту по місту й трапляються «розборки» у закладах відпочинку. Про це 5 червня на своїй сторінці у «Facebook» написав міський голова Новограда-Волинського Віктор Весельський.
«24.05.2016 року у Житомирі відбулося представлення нового керівника ГУ Нацполіції в області — 46-річного полковника поліції В’ячеслава Петровича Печененка. Я також звернувся до міністра МВС Авакова А.Б. письмово, з вимогою прискорити у місті призначення керівників міського відділу поліції ГУ НП України в Житомирській області. У місті — нездорова криміногенна ситуація, «розборки» у закладах відпочинку, швидкісний рух транспорту по місту не контролюється!», — написав Віктор Весельський.
Також мер зазначив, що щоп’ятниці жителі міста йдуть до нього на прийом із проханням навести порядок, а боротися з самогоноварінням, наркотиками та порушниками нічної тиші — це обов’язок правоохоронців.
Як прокоментувала «Житомир.info» речник ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко, на даний час начальник Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП Сергій Рябошапка перебуває у відпустці, й обов’язки начальника відділу виконує заступник начальника відділу, начальник поліції громадської безпеки Павло Коптійчук.
За матеріалами Житомир.info