Перші місця і поцілунки для тренера

Перші місця і поцілунки для тренера

\"ПершіЧотирнадцятирічна Вікторія Химич і десятирічна Тетяна Махневич стали переможцями всеукраїнських спортивних змагань «Creative ART pole 2016», що проходили у Києві 18 червня.
«За виконання елементів на гнучкість на пілоні Вікторія отримала високі оцінки від суддів, понад удвічі перевершивши результат своєї конкурентки у боротьбі за перемогу в спортбатлах. Гімназистка Вікторія Химич займається полденсом уже півтора роки. Це — моя зірка», — з гордістю за свою вихованку розповіла тренер-викладач, керівник студії «Rise» Олеся Подималкіна.
Таня Махневич, учениця ЗОШ №2, виступала у категорії «Артістік». Виконувала соло на пілоні в образі Пеппі Довгоїпанчохи, і також здобула перше місце.
У категорії «Екзотік» продемонструвала свої вміння Марія Ємченко. Для неї це були перші змагання такого високого рівня. За підсумком балів — непоганий результат, проте його не вистачило для потрапляння у призери, оскільки конкуренція була занадто високою.
\"Перші \"Перші
«Загалом для вихованців нашої студії — це не перший всеукраїнський чемпіонат. До цього брали участь двічі. Нині ж розраховували на щонайменше два призових місця і досягли поставленої мети. На змаганнях були представники з багатьох областей України. Щоправда, від Житомирщини — лише наша команда і дівчина з Житомира», — розповіла Олеся Подималкіна.
Студія «Rise» працює в Новограді-Волинському три роки. Активних прихильників занять на пілоні нині налічується близько 50, переважно це діти віком від 6 років.
Насамкінець додамо, що чемпіонат було організовано першою українською федерацією спорту на пілоні на чолі із Світланою Доброханською, котра неодноразово в інтерв’ю вітчизняним ЗМІ наголошувала, що полденс, який у світі вже давно вважають фітнесом, колись таки стане олімпійським видом спорту.
Олег БРЮХАНОВ