Два світові рекорди і шість медалей!

Два світові рекорди і шість медалей!

Такі успіхи силачів із Новограда-Волинського, котрі взяли участь у кубку світу з пауерліфтингу «WPA World CUP-2016», що проходив у Луцьку.
«Наша команда здобула перше командне місце з результатом 5 золотих медалей і 1 бронза, а також маємо в активі 2 світові рекорди. Участь загалом узяли 298 спортсменів із 10 країн — України, Угорщини, Вірменії, Росії, Польщі, Білорусі, Молдови, Грузії, Азербайджану, а також зі США!», — прокоментував «Звягелю» підсумки турніру тренер команди Вадим Омельчук.
Перше місце серед тинейджерів 18-19 років у ваговій категорії до 56 кг із результатом 120 кг посіла Юлія Ружицька. Вона ж стала автором нового світового рекорду в цій дисципліні.
У ваговій категорії до 60 кг серед тинейджерів 18-19 років із результатом 127,5 кг переможцем стала Людмила Сус.
Світлана Перебейнос здобула перше місце у відкритій віковій категорії (вагова — до 82,5 кг), подолавши штангу вагою 152,5 кг.
Вона виконала норматив майстра спорту та встановила новий світовий рекорд!
Ще один переможець — Назар Сокол, котрий у категорії до 75 кг серед тинейджерів 18-19 років підкорив штангу вагою 165 кг.
Остапчук Сергій здобув перше місце у відкритій віковій категорії (вагова — до 75 кг) із результатом — 195 кг.
Капітан і тренер команди — Вадим Омельчук — посів третє місце у відкритій віковій категорії (до 100 кг), показавши результат — 230 кг.
Підготував Олег БРЮХАНОВ