ПОЗДРАВЛЕНИЯ 4/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 4/2009











































































25 січня — чудовий ювілей у нашої люблячої мами, коханої дружини та чудової бабусі Лідії Костянтинівни ОПАНАСЮК


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця. Мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця. Спасибі, матусю, спасибі, рідненька, за щирість сердечну й турботу про нас, за руки невтомні, що не знають спочину, й готові на поміч прийти кожен час.


З любов’ю чоловік, донька, син, невістка, онучки Дашенька і Сашенька



19 января поздравляем с 70-летием Нину Ивановну МАШЕВСКУЮ из с.Чижовка


От всего сердца поздравляем Вас с Днем рождения! В этот светлый праздничный день мы желаем Вам счастья, здоровья, жизненной энергии и удачи. Пусть хранит Вас Господь от житейских невзгод, от тяжких болезней и душевных тревог! Пусть будет много радостных дней, согретых любовью родных и друзей!


С уважением семья Гнитецких — Николай, Любовь, Елена



26 січня виповнюється 70 років Степану Арсенійовичу ТКАЧУКУ з с.Велика Горбаша


Хай сяють Вам зорі, хай обминає Вас журба, бажаємо Вам у вашім домі блаженства, миру і добра! А ось і головний Вам заповіт: «Прожити здорово ще до ста літ!»


З повагою дочки, сини, зяті, невістки, 14 онуків і правнучка



25 січня святкує свій ювілей коханий чоловік, люблячий батько, турботливий дідусь Сергій Васильович ДЕРЕВНЯК з Яруня


Наш славний і рідний, найкращий у світі, із Вами нам завжди затишно і світло. Ви гарний господар і тато чудовий — даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вміють підтримати словом і ділом, що в рідному домі — надійно і щиро, живіть нам на радість у щасті і мирі. Хай Бог посилає здоров’я і сили, у дружній родині усі ми щасливі.


Дружина, три сини, три невістки, шість онуків



26 января празднует юбилей Николай Васильевич СЕМЧУК


Желаем счастья, солнца, смеха, улыбок, радости, успеха, еще дожить до сотни лет, не зная горя слез и бед!


От детей



Анатолія Сергійовича ДЕРЕВНЯКА


Коханого чоловіка, люблячого татуся, сердечно вітаємо з 35-річчям. Як сонячний день, як чудова казка, хай доля твоя буде світла й прекрасна. Хай збудеться все, що в цей день побажаєм, хай тільки все добре в житті ти узнаєш. Хай в ньому будуть лише впевнені кроки, бажаєм щастя на довгії роки. Хай небо буде чистим над тобою, не в’януть квіти на твоїм путі, бажаєм теплоти, добра, любові, усмішок, щастя, радості в житті.


Дружина, дочка Іра, синочок Діма



26 січня — 40 років подружнього життя у Ніни Петрівни та Миколи Арсенійовича КОРНІЙЧУКІВ


Пролетіли роки, мов гарячі коні, натрудились руки, посивіли скроні, але в серце добре старість не ввійшла, вистача на всіх нас ласки і тепла. Вам обом бажаємо жити до ста літ. Нехай Вам сміється веселковий світ. Хай завжди минають горе і біда, а душа хай буде вічно молода. Щоб майбутні роки всі щасливі були, щоб онуків могли одружити. Будьте завжди здорові і щасливі.


Син Вова, дочка Анжела, зять Діма, онуки Максимко та Дениско



21 січня відсвяткував своє 60-річчя Микола Якович ШУЛЬГА


Наче птиці, летять наші роки, їх ніколи не повернеш назад. Ніби вчора було тільки двадцять, а сьогодні уже — шістдесят. З ювілеєм сердечно вітаєм, і хай радісним буде весь вік, ми всією сім’єю бажаєм щастя, здоров’я і многая літ.


Дружина, дочка з зятем і онук



22 января отмечает свой юбилей Ольга Гордеевна ЕВДОКИМОВА


В любви своей всесильна и проста, тебе присущи ум и красота, уменье дивное нам сердце отдавать, улыбкой нашу душу согревать. Так оставайся еще долго молодой, такой же нежной и заботливой такой, дари всем счастье, ласку и тепло — с тобою всем нам повезло. Живи сто лет, очаг наш охраняя, единственная, милая, родная!


Внуки, правнучка, сестра Люба, Петя и Ира



24 січня вітаємо з 50-річчям Сергія Валер’яновича ЄФІМОВА


Зичимо тобі здоров’я із дзвінкої криниці, хліба запашного із золотої пшениці, рум’янців — від калини, щоб був у доброму настрої кожної днини. А ще бажаємо, щоб радість цвіла, а старість самотня тебе не знайшла. Хай Бог тобі силу дає, а сива зозуля сто літ накує.


Дружина Ніна, дочка Таня, зять Діма, син Михайло, внучка Алінка



27 січня — прекрасний ювілей у нашого сина Анатолія Сергійовича ДЕРЕВНЯКА з Яруня


Щаслива доля сина дарувала, такого, що шанує увесь світ. Чудовий чоловік для жінки, діткам — люблячий татусь і друзів у нього нескінченний лік. Ми гордимось тобою і Бога молим, аби здоров’я і сили дарував, щоб сонячні світанки до ста років ти з радістю і весело стрічав.


Мама, тато, теща, тесть


 

27 січня святкує ювілей Анатолій Сергійович ДЕРЕВНЯК з Яруня


Щиро вітаємо тебе з Днем народження. Бажаємо здоров’я міцного — без нього не милі ніякі діла, в здоров’ї — багатство і радість, і більшого щастя нема. Всього, що прекрасне є у житті, — від щирого серця бажаємо всі. Хай щастя панує у твоєму домі, і радість хай буде завжди. Здоров’я міцного і щедрої долі хай Бог посилає на довгі роки!


Брати Ігор, Сергій із сім’ями


 

28 січня святкують своє срібне весілля Ірина Євгенівна та Володимир Петрович ЧИЖІ


Своє серце я віддав своїй дружині багато років тому і не помилився. Наше кохання оберігає нас, допомагаючи перебороти життєві негаразди. Рідна, кохана, ти мені потрібна добра й красива, ти серцем вірна, ти — моя надія, опора і щастя, ти даруєш мені ласку, кохання й участь. Люблю тебе й буду любить, без тебе, кохана, не зможу я жить.


З любов’ю чоловік


 

26 січня — 50 років Миколі Васильовичу ХАРЧЕНКУ


Ми раді сьогодні Вас привітати, щастя й здоров’я в житті побажати, мирного неба, ясного сонця. Нехай воно світить Вам у віконце.


Сім’ї Ковалів та Мосійчуків


 

22 січня святкуватиме своє 50-річчя Ганна Миколаївна КОЛЕСНИК


Хай буде довгим Ваш життєвий шлях, хай не турбує лихо і нещастя, і журавлі на крилах принесуть все те, що люди називають щастям!


З повагою колектив управління агропромислового розвитку РДА


 

З Днем народження — Марину та Яну Маласюків


Летять роки в міжзоряний політ,але душа нехай про це не знає, хай серце б’ється в ритмі літ, і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю!


Оля


 

23 січня вітаємо з ювілеєм дорогу маму, дружину Лідію Сергіївну КОРНІЙЧУК


Хай буде з Вами здоров’я і сила, і доля жіноча безмежно щаслива. І внуки щебечуть, немов солов’ята, і дім Ваш на друзів хай буде багатий.


Чоловік, дочка, син, зять, невістка, онуки, сваха


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає із 60-річним ювілеєм учасника бойових дій Василя Івановича ВІВЧАРНИКА


Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя, мирного неба