ПОМИНАНИЯ 5/2009

ПОМИНАНИЯ 5/2009



































2 февраля исполнится 4 года, как остановилось сердце моего мужа Николая Алексеевича БЛАГОДЫРЯ


Некоторые народы на земле не оплакивают своих родных, а траурно поют, так и я, словами композитора Пахмутовой: «Опустела без тебя земля»… Пусть наши воспоминания примет Всевышний словами молитвы за его душу в небесном Царстве.



29 січня — рік, як пішов за обрій життя Григорій Леонтійович ШАПРАН


Світла пам’ять, про тебе житиме вічно у наших серцях. Нехай свята земля береже твій вічний сон.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки, рідні



2 лютого — рік, як пішов за обрій життя Петро Павлович КОВАЛЬЧУК з c.Наталівка


Серце плаче і душа щемить, що тебе немає і нічого не змінить. Хай наші сльози не тривожать твої сни, твій образ буде в нашім серці назавжди. Царство небесне тобі, наш рідненький.


Сумуючі дружина, діти, онуки



27 января — 9 дней, как ушла из жизни дорогая, любимая сестра Ольга Порфирьевна КУЦЕВОЛОВА


Светлая память о тебе навсегда останется в наших сердцах! Пусть земля бережет твой вечный сон. Пусть земля будет тебе пухом! Царствие тебе небесное. Кто знал ее, — помяните, вспомните добрым словом.


Скорбящие сестры, братья, все родные



2 февраля — год светлой памяти Юрия Николаевича КУЧЕРЯВОГО


И нет тебя, и все вокруг молчит, и не вернуть, и не забыть, лишь с болью в сердце жить осталось... Мы помним о тебе, скучаем... Пусть небо для тебя там будет раем, земля же — мягким пухом!!


Вечно скорбящие жена, дети, родные, друзья



1 лютого минає рік, як пішла з життя рідна і дорога нам людина Василь Кирилович ЛАВРЕНЧУК


На рідну хату озирнувсь і більше вже не повернувсь, тебе привезли… І плакала домівка за тобою, і білий світ, неначе завмирав, а сонечко ясненько так світило, неначе з нами говорило, він буде в нас на небесах. Буде весна, і буде літо, і буде осінь, і зима, а тебе, рідний, з нами вже нема й нема. Як тяжко знати й розуміти, що звідти не прийти, не подзвонить. І не здогадуються ті, на їх лежить великий гріх, бо лише твої недруги в останню путь боялись провести, в твоїй миттєвій
смерті на роботі є частка їхньої вини. Від нас тепер ти так далеко, ми тебе згадуєм завжди, без тебе нам, ой як нелегко, і так самотньо на душі. Нехай ніхто не посміє порушити твій вічний сон, спи спокійно. В нашій пам’яті, в наших серцях завжди будеш з нами навіки.


Дружина, діти



30 січня — 40 днів, як трагічна і передчасна смерть забрала люблячого сина, брата, друга Олександра Павловича ВЛАСЮКА


Ти пішов від нас таким молодим, залишивши назавжди нестерпний біль, смуток у наших серцях. Дякуємо тобі за те, що ти був у нашому житті, за все, що ти зробив для нас. Царство тобі небесне і вічна пам’ять.


У вічній скорботі мама, батько, брат, рідні, друзі



30 січня минає 40 днів, як пішов у вічність дорогий чоловік, батько, дідусь Володимир Олександрович КОСЯНЧУК


Минає 40 днів, а біль непоправної втрати не стихає в наших серцях. Твій любий голос, посмішка, погляд, добра душа — завжди в нашій пам’яті. Нехай всі, хто знав тебе, дружив, працював з тобою, згадають і пом’януть добрим словом. Царство тобі небесне і вічний спокій.


Сумуючі дружина, дочки, зяті, внуки і вся рідня