ПОМИНАНИЯ 6/2009

ПОМИНАНИЯ 6/2009



























Вже 10 років минає, як не стало Ольги Павлівни і 7 років, як немає з нами Надії Павлівни БАГРАНОВСЬКИХ


Рідненькі, найдорожчі наші. Ви скромно жили і тихо пішли за обрій. Ви залишилися у наших серцях назавжди уособленням безкорисливості, доброзичливості, безмежної щедрості. Перегорнута остання сторінка Вашої Книги Життя і Вітер Вічності невтомно наспівує Божественний наспів Вашого дому. Минають роки, та біль втрати не проходить. У ці скорботні дні згадуємо вас, стиснувши біль і жалобу у серці. Любимо, сумуємо, пам’ятаємо.


Рідні



9 лютого минає 40 днів, як пішов у вічність дорогий наш Андрій Денисович СИДОРЕНКО


Ніколи нам не забути день, коли навіки попрощалися ми з тобою. Нехай всі, хто знав тебе,— згадають і пом’януть у цей день. Спочивай з миром. Царство небесне твоїй душі.


Дружина, рідні



7 февраля — 9 дней, как ушёл из жизни дорогой, любимый муж, отец, дедушка Анатолий Иванович ОГНЕРУБОВ


Светлая память о тебе навсегда останется в наших сердцах. Пусть земля бережёт твой вечный сон и будет тебе пухом.


Скорбящие жена, дочь, внуки, зять



6 февраля исполняется 40 дней светлой памяти Лидии Владимировны ЛИПИНОЙ


Опустела без тебя земля, мне теперь тебя вернуть нельзя, стал пустыней для меня наш дом, потому что больше не живёшь ты в нём. Душа болит от скорбной муки, теперь навечно мы с тобой в разлуке. Земля тебе пусть будет пухом. Родная наша, спокойно спи.


Дети, внуки



8 февраля – год, как ушёл из жизни самый дорогой наш человек Вицентий Феликсович ВОЛЬСКИЙ


Все ангелы спустились 8 февраля, они тебя забрали с собой на небеса. Они же и не знали, как плакать буду я. Теперь ты с Богом, папа, теперь там навсегда. Ты самый лучший, золотой, сам Бог тебя позвал с собой. И честь попала людям тем, кто попадал хоть в твою тень. Я знаю, миленький, родной, что ты всегда душой со мной. Я так хочу тебя обнять и твои руки целовать. Но часть тебя во мне живёт. Твоя же кровь во мне течёт. Тебя всегда буду любить и никому не дам забыть. Пусть небо
для тебя будет раем. Мы помним о тебе. Скучаем.


Вечно скорбящие жена, дочь Юля



5 лютого — три роки, як пішов з життя наш рідний Василь Петрович СТАКАНЧУК


Вороги тебе відправили так рано, але ти не помер — ти залишився в наших серцях назавжди. Царство тобі небесне та вічний спокій. З болем у серці сумуємо і пам’ятаємо. Хто знав його, — пом’яніть і згадайте добрим словом.


Діти, дружина і онуки