8 ЛЮТОГО — ДЕБЮТ: «МІС СНІГУРОНЬКА-2009»

8 ЛЮТОГО — ДЕБЮТ: «МІС СНІГУРОНЬКА-2009»

Новорічні свята закінчилися? Так, але не для всіх. Спеціально для тих, хто бажає знову поринути у казковий світ новорічних «вогників», у Будинку офіцерів — дебют: конкурсно-розважальна програма під назвою «Міс Снігуронька-2009».
Організатор, ведуча й режисер заходу Неллі ОЛЬШЕВСЬКА, культпрацівник Будинку офіцерів, розповідає, що ідея провести такий конкурс з’явилася ще в ході новорічних свят. Проте не так швидко, як хотілося, вдалося підібрати учасниць. Зрештою, дата проведення програми змістилася аж на лютий. Тим не менше, організатор сподівається, що новоград-волинці й гості міста виявлять бажання ще раз відчути святкову атмосферу зустрічі Нового року. А невід’ємним атрибутом цього, як відомо, є Снігуронька.
До участі у програмі запрошено п’ять дівчат, які виступлять у семи конкурсах. Кому із них найбільше пасує титул «Міс Снігуронька», — тут, звичайно, останнє слово за журі. Але для тих, хто вирішить на власні очі поглянути на змагання снігурок, не зайвим буде попередньо познайомитися із претендентками.
Нагадаю, що конкурсно-розважальна програма «Міс Снігуронька-2009» відбудеться у неділю, 8 лютого, у великій залі Будинку офіцерів. Початок дійства о 17 годині. Квитки можна придбати у касі Будинку офіцерів.

\"8Учасниця №1 — Альона ПОЛІЩУК, учениця дев’ятого класу восьмої школи.
Альона — патріот свого навчального закладу. Розповідає, що в її школі є багато чуйних вчителів, які завжди прийдуть на допомогу. «І я пишаюся тим, що навчаюся саме в цій школі», — зізнається дівчина.
Альона захоплюється танцями й музикою. На участь у цьому конкурсі погодилася з двох причин. По-перше, щоб перемогти. По-друге, випробувати свої можливості.
«Оскільки я є наймолодшою учасницею, я прикладу багато старань для перемоги. Бажаю успіху всім конкурсанткам і нехай переможе найкраща».
\"8№2 — третьокурсниця промислово-економічного технікуму Ольга БІЛОШИЦЬКА.
Ольга — майбутній економіст. А щоб здійснилася ця мрія, вже зараз вона навчається на відмінно і сподівається в цьому році вступити до одного з київських університетів для здобуття вищої освіти.
— Я взагалі дуже весела й активна, — розповідає дівчина про себе, — тому люблю брати участь у різноманітних конкурсах і концертах. А, дізнавшись про «Міс Снігуронька-2009», вирішила спробувати свої сили. Всім учасницям бажаю гідно виступити. Успіху!
\"8№3 — Марина МАКАРЕНКО, студентка 4-го курсу Коростишівського педколеджу ім.І.Я.Франка. Мешкає в с.Сусли Новоград-Волинського району. На даний час проходить переддипломну практику в Суслівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.
До захоплень Марини належать малювання й танці. Життєве кредо дівчини: умій цінувати те, що маєш. «По життю — я оптиміст-патріот. Вірю, що ми живемо в найкращій країні — Україні. Обожнюю свою родину, а також вірних друзів», — ділиться своїми думками Марина.
Марина — велика мрійниця. За її словами, вона мріє розгадати таємницю усіх семи чудес світу, вивчити латинь, побувати в космосі. А в майбутньому бачить себе успішним дизайнером інтер’єру із власним офісом у центрі Києва. Задля цього збирається після закінчення педколеджу здобути вищу освіту у столиці.
«Із задоволенням прийняла пропозицію спробувати свої сили в конкурсній програмі. Кожній учасниці бажаю достойно пройти всі конкурси, а глядачам — чудового відпочинку».
\"8№4 — Яна АНТОНЕВСЬКА, десятикласниця ЗОШ №3.
Хобі у Яни — переважно музичного спрямування. Дівчина полюбляє співати, грати на фортепіано й гітарі. Навчається у Новоград-Волинській музичній школі по класу фортепіано.
На прикладі Яни можна сказати, що задуми здійснюються, адже, за її словами, вона давно мріяла взяти участь у такому конкурсі.
Від своєї участі Яна очікує, насамперед, нових вражень, нових знайомств, а найголовніше — перемоги.
\"8№5 — Наталія ВАСИЛЬЧУК — навчається в Новоград-Волинському економіко-гуманітарному коледжі на юриста. Сподівається стати відомим адвокатом.
Наталія «обожнює займатися танцями й брати участь у конкурсах, особливо в інтелектуальних». Саме тому активно долучається до подібних заходів, що проводяться в навчальному закладі.
Наталія вірить, що цей конкурс подарує їй приємні враження: «Хочу перемогти, але головне для мене — позитивні емоції. А їх можна отримати, взявши участь у цій програмі. Своїм суперницям бажаю удачі».
Підготував Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА