Попередили про нейтралізацію «безпілотників», запущених над військовими частинами

У Житомирі будуть нейтралізовані будь-які застосування безпілотників над військовими частинами, розташуваннями військових підрозділів та інших об’єктів Міноборони або на підльоті до них. Про це повідомили у прес-службі ВДВ Збройних Сил України.
«Бойові дії на Сході країни досі тривають. Проти України продовжують діяти спецслужби агресора. З огляду на ситуацію, яка склалася навколо баз, складів і арсеналів Збройних Сил України щодо попередніх розвідувальних польотів безпілотних літальних апаратів (БПЛА), в результаті на яких у подальшому були здійснені диверсійні дії, командування Житомирського гарнізону звертається до громадян: будь-які застосування БПЛА над військовими частинами, розташуваннями військових підрозділів та інших об’єктів Міністерства оборони України, або на підльоті до них будуть нейтралізовані, згідно з нормами чинного законодавства України», — йдеться у повідомленні.
Причетні до таких інцидентів особи будуть затримуватися та притягатися до відповідальності. Командування Житомирського гарнізону звертається до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч із військовими об’єктами або в місцях розташування військ.
Житомир.info