Зустріч із театром

1 липня було проведено цікавий вечір шанувальників театрального мистецтва міста з колективом Львівського академічного обласного музично-драматичного театру iмeнi Ю.Дрогобича.
На сцені міського Палацу культури відбулася п’єса Г.Горша на дві дії за твором Шолом Алейхема в перекладі М.Зарудного «Тев’є Тевель».
Присутні в залі разом з акторами переживали тривожно-радісне дійство. На сцені були Народні артисти України Олександр Морозов, Адам Цибульський, Алла Шкондіна, Заслужені артисти України Сергій Дудка i Надія Цибульська та інші, не менш фахові, актори.
Це був гарний вечір зустрічі з театром, влаштований для освітян президією міської організації профспілки, яка дбає про всебічний розвиток особистості кожного спілчанина, задоволення його духовних потреб.
Голова міської організації профспілки освітян В.І.Неук зi сцени щиро подякував артистам за цікавий і змістовний відпочинок, а до присутніх колег звернувся із запевненням, що i надалі в роботі профспілки в центрі уваги перебуватиме людина праці та її iнтереси.
С.ЧЕЛЯДІНА, вчитель-пенсіонер