Звягельчанка — у команді організаторів заходу за участю королеви Бельгії

Звягельчанка — у команді організаторів заходу за участю королеви Бельгії

Мешканка нашого краю Жанна Самонюк, яка перебуває за кордоном, долучилася до проведення Fashion Weekend Ambassadrice in de Shopping у місті Антверпен (Бельгія). Організувала захід відома українська модель Liliya Watson — тендітна маленька жінка з великим добрим серцем та сталевим характером, як характеризують її колеги та друзі. Мета заходу — залучення бізнесу та інвестицій розвитку в Бельгії для України.

 

Як повідомила ексклюзивно для Zhytomyr.org Жанна Самонюк, захід передбачає залучення 50 учасників. Серед них — Дмитро Кузьменко, керуючий UVCA; Андрій Колодюк, який є засновником та керуючим партнером AVentures, засновником і генеральним директором Divan.TV; Alex Bart, засновник і керуючий партнер Empire State Capital Partners.

 

\"Звягельчанка

Ці та інші відомі професіонали об’єдналися для допомоги Україні. Запрошені шановні гості — представники влади, депутати Європарламенту, бізнес Бельгії та України. А також — сама королева Бельгії, яка, як повідомила Жанна Самонюк, попередньо підтвердила свою участь.

Організатори дякують усім небайдужим жителям Бельгії, хто долучився до організації цього великого заходу та участі в ньому.

\"Звягельчанка \"Звягельчанка

«Я пишаюся тим, що є членом великої команди цього грандіозного заходу, який відбудеться з 22 вересня до 2 жовтня. Зібрані кошти підуть для постраждалих дітей від війни в Україні, яким потрібна допомога в протезуванні. Дякую всім, особливо мерії Антверпена, спонсорам, небайдужим жителям Бельгії та усім, хто нам допомагав у організації заходу. Все буде Україна! Чекаємо усіх!», — говорить Жанна Самонюк.