Звягельчанин ОПАНАСЮК С.В. придбав для ЗСУ дрон

Звягельчанин ОПАНАСЮК С.В. придбав для ЗСУ дрон


Війна в Україні ще далека до завершення, але зараз наші бійці проводять підготовку до рішучих дій на різних напрямках. Ми маємо можливість наблизити довгоочікуваний момент звільнення Півдня та південного Сходу. Повинні знаходитися в постійній бойовій готовності на Півночі країни.





Уже багато місяців нас кошмарять ворожі літаки, підлі запуски ракет та дрони-камікадзе. Настав час взяти ініціативу до своїх рук і створити армію дронів, безпілотників та квадрокоптерів, що вселятиме жах в окупантів. Для наших воїнів така армія дасть змогу бачити, визначати та спрямовувати вогневу міць артилерії точно на голови загарбників.





Не стоять осторонь підприємці та волонтери міста Новограда-Волинського. Так, колишній учитель ЗОШ №7, а нині — приватний підприємець Сергій ОПАНАСЮК вкотре долучився до підтримки ЗСУ. Він придбав для своїх земляків, артилеристів військової частини А7306, квадрокоптер (модель DJI Mavic 3 Fly More Combo) вартістю 110000 грн. Квадрокоптер уже допомагає захисникам виконувати бойові завдання й наближати нашу Перемогу.





Від імені командування військової частини А7306 висловлюю слова подяки підприємцю ОПАНАСЮКУ С.В. за допомогу в підготовці до виконання бойових завдань щодо захисту територіальної цілісності України під час війни з росією.





Валерій ПОСТІЖЕНКО, майор