Апеляційний суд поставив крапку  у справі міського голови

Апеляційний суд поставив крапку у справі міського голови

Постановою Новоград-Волинського міськрайонного суду від 31 серпня 2022 року міського голову Миколу Боровця було визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтею 172-7 КУпАП.

Не погоджуючись із зазначеною постановою суду першої інстанції, очільник міста подав апеляційну скаргу. Після тривалого судового розгляду, 17 січня, Житомирський апеляційний суд нарешті поставив крапку в цій гучній справі.

Як повідомив «Звягелю» Микола Боровець : «Апеляційний суд повністю задовольнив мою апеляційну скаргу та скасував постанову Новоград-Волинського міськрайонного суду, якою мене було визнано винним. Із повним текстом судового рішення я ще не ознайомився, найближчим часом його повинен забрати мій адвокат. Але, враховуючи, що моя апеляційна скарга була задоволена, отже суд апеляційної інстанції погодився, що ніяких корупційних правопорушень я не вчиняв».

Згідно з чинним законодавством, у справах про адміністративні правопорушення постанова апеляційного суду набирає законної сили негайно після її винесення, є остаточною й оскарженню не підлягає.

Власна інформація