«Якщо сьогодні не допоможемо ЗСУ, то завтра нам ніхто не допоможе»

«Якщо сьогодні не допоможемо ЗСУ, то завтра нам ніхто не допоможе»

Вагому підтримку Збройних Сил України лідер групи компаній меблевої фабрики «Garant» Микола Андрущенко пояснює чітко: «Якщо сьогодні ми не допоможемо захисникам, то завтра нам ніхто не допоможе. Звертаюся до кожного жителя, щоб замислилися над цими словами».

Схожої думки — й інші представники бізнесу зі Звягеля. Днями вони об’єдналися разом із владою, щоби більш організовано допомагати армії з транспортом. Адже на бойових позиціях існує постійна потреба в позашляховиках, які підвищують мобільність підрозділів, забезпечують вчасну евакуацію поранених військових.  А через обстріли автівки перетворюються на купу заліза і часто потребують заміни. (Деталі про збір коштів на закупівлю техніки — за тел.: (096) 967-20-20).

«Garant» укотре доєднався до корисної ініціативи. І без того допомога ЗСУ від цієї компанії уже перевищила 5 мільйонів гривень.

Окрім транспорту, допомагають військовою амуніцією та девайсами, приладами для ведення бою, технікою та обладнанням. Меблі, якими звягельська фабрика стала відомою за межами Європи, «Garant» виготовляє не лише для цивільних клієнтів, а й благодійно для війська.

Ми не змогли проігнорувати подяку, що надійшла в редакцію газети з фронту. Вона — для усіх волонтерів, які допомагають, і окремо — для «гарантівців».

— Випала можливість подякувати нашим волонтерам, бізнесменам, меценатам та усім небайдужим людям, — каже наш земляк, захисник із позивним «Карабас», командир бойового підрозділу (на фото — ліворуч), який виконує бойові завдання на Бахмутському напрямку. — Круто, що є такі люди. Часто ти не знаєш їх, а вони не знають тебе. Можливо, ми ніколи й не перетнемося в житті. Проте взаємна підтримка робить нас Українцями. Людьми, котрі, не дивлячись на особисті потреби і проблеми, дбають про спільне — Перемогу. Нас дуже мотивує ваша підтримка і турбота!

Окрема подяка — колективу меблевої фабрики, — розповів командир бойового підрозділу. — Про допомогу цих людей можна говорити багато. Лідер компанії Микола Андрущенко — патріот, чуйна і добра людина. Неодноразово підтримував мій підрозділ, за що ми йому безмежно вдячні. Зокрема, дякуємо за «крилатих пташок», які допомагають нам «пригощати» окупантів вибуховими «цукерками».

Захисники кажуть, що зручно працювати в такому крутому тандемі з бізнесом. «Я би хотів, аби кожен зрозумів: те, що відбувається в Україні — не фільм жахів, а наші реалії, — говорить командир із позивним «Карабас». — Кожне ваше слово, рішення та дія наближають Перемогу, а воїнів — до їхніх сімей та омріяного мирного, спокійного життя».

Юлія КЛИМЧУК