ПЕРЕВІРКА ГОТОВНОСТІ

З метою перевірки готовності гравців до футбольного сезону 2009 року тренерський штаб ФК «Звягель-750» провів товариський матч. Гра відбулася на стадіоні в районі «Морське», що розташований по вул.Ушакова.
Суперником нашої команди був ФК «Романів», що в минулому сезоні виступав у першій обласній футбольній лізі. Склад звягельчан особливо не змінився в порівнянні з минулим сезоном, був заявлений на матч Андрій Диняк, а один із наших «забивних» нападників Юрій Перін тепер заявлений за один з клубів другої всеукраїнської ліги.
Матч розпочався атаками господарів і незабаром після точної передачі Віталія Ванжури капітан «Звягеля-750» Дмитро Горбаченко відкрив рахунок. Пропущений гол не збентежив гостей, і незабаром після вдалої контратаки рахунок став нічийним 1:1.
Атаки господарів не вщухали. Після гострого проходу по місцю правого крайнього нападника «дебютант» команди Андрій Диняк відкрив лік своїм голам у складі нашої команди. А підвів підсумок матчу Ігор Ковальчук, котрий невідпорним ударом послав м’яч у кут воріт гостей.
У цілому команда виглядала досить пристойно, хоча працювати є над чим. Особливо це стосується гри у нападі, при реалізації гольових моментів. Адже і в звітному матчі відсоток реалізації бажав кращого.
А офіційний сезон 2009 року гравці «Звягеля-750» відкриють грою на кубок Житомирщини в 1/16 фіналу, в гостях, на футбольному полі с.Бараші, що в Ємільчинському районі. Особливістю цієї стадії змагань є те, що переможець буде виявлений за підсумками однієї гри, тож слід бути досить зосередженим, адже кубкові поєдинки за результатами досить непередбачувані.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ