БОРЦІ МІЦНО ТРИМАЮТЬ ЛІДИРУЮЧІ ПОЗИЦІЇ В ОБЛАСТІ

БОРЦІ МІЦНО ТРИМАЮТЬ ЛІДИРУЮЧІ ПОЗИЦІЇ В ОБЛАСТІ

Протягом 3-4 квітня на базі Новоград-Волинського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки пройшли змагання у рамках чемпіонату Житомирської області з вільної боротьби. Учасниками стали юніори та юніорки – спортсмени 1989-91 років народження. Із 80 спортсменів, заявлених на турнір, чверть представляла місто Новоград-Волинський та район. Решта — борці з Малина, Коростеня, Бердичева, Любара, інших міст і райцентрів області.
До звітної першості проглядався підвищений інтерес з боку спортсменів та їхніх тренерів, адже цей турнір відігравав важливу роль при визначенні складу обласної команди, що вирушить на чемпіонат України. Втім, окремим борцям, так званим, першим номерам, тренери дали перепочити — їхній високий рівень підготовки ні в кого не викликає сумнівів.
Борці з Новограда-Волинського вкотре довели, що на теренах області з ними мало хто може суперничати на рівних. Серед юнаків у своїх вагових категоріях впевнені перемоги здобули Сергій Кондратюк (тренер Ю.Мірзабекян) і Сергій Сушко (тренер С.Мельник). У дівчат перші місця в активі майстра спорту з вільної боротьби Ольги Прохор (тренер С.Мельник), Руслани Ігнатюк (тренер А.Ясиневич), Марії Саргсян (тренер Ю.Мірзабекян). Цих перемог, а також низки других та третіх місць, здобутих вихованцями місцевої школи вільної боротьби, сповна вистачило, аби випередили решту збірних у командному заліку.
Тепер спортсмени даної вікової групи, котрі потрапили до складу збірної області, всі свої сили спрямовують на підготовку до чемпіонату України з вільної боротьби, що відбудеться в третій декаді квітня у Харкові. Попереду відповідальний турнір, адже на ньому буде розіграно путівки на чемпіонати Європи та світу.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА