ОСББ «Болгари»: ми стали  господарями у себе вдома!

ОСББ «Болгари»: ми стали господарями у себе вдома!

Минуло 30 років від часу закладання першої цеглини в будівництво нашого мікрорайону «Болгарбуд». Для реалізації проєкту «Болгарбуд» були залучені іноземні професіонали у сфері будівництва, новітні технології й високоякісні будматеріали. Тому будівництво тривало швидко, і будинки були здані в експлуатацію вчасно. Вже упродовж трьох поколінь школа, дитячий садочок і будинки дійсно виглядають чудово і служать своїм господарям сумлінно й надійно.




\"ОСББ

Цілком очевидно, що з часом усе потребує ремонту, і будинки нашого ОСББ не є винятком. Тому в 2021 році ініціативною групою небайдужих співвласників були зібрані установчі збори, на яких більшістю співвласників було вирішено вийти зі складу попереднього ОСББ, створивши власне, до складу якого увійшли лише багатоповерхівки проєкту «Болгарбуд». Так і розпочало свою роботу ОСББ «Болгари».

ОСББ функціонує вже 2 роки, і за цей досить короткий період було зроблено чимало, а саме: розчищені горища і підвали, відновлено освітлення у підвалах, локально відремонтовані дахи, проведено ремонт ліфтів, ямковий ремонт у дворах будинків, ремонт дитячих майданчиків, покрівель над під’їздами, розчищення ливневок дахів і встановлено спеціальні захисні пристрої на покрівлях під’їздів, встановлено датчики руху в під’їздах, відновлено пошкодження конструктивних елементів бордюрів, освітлення на паркувальних майданчиках, встановлено дорожні віхи для вільного пересування пішоходів, створено сайт ОСББ «Болгари», де співвласники можуть ознайомитись із новинами ОСББ.

\"ОСББ

На сьогодні проводиться ремонт входів у під’їзди.

Не можна оминути і той факт, що більшість робіт було зроблено саме працівниками нашого ОСББ — маленьким, але таким завзятим і працелюбним колективом, який виконує свою справу на вищому рівні під чітким керівництвом голови правління — Семенова Сергія Івановича.

Ми впевнені, що у нашого ОСББ — прекрасне майбутнє, і наші плани досить амбітні. Серед них — встановлення сміттєвого майданчика закритого типу, встановлення вуличного відеоспостереження, ремонт дахів, заміна лавок та встановлення нових. А це, у свою чергу, неможливо без своєчасної оплати внесків самими ж співвласниками.

\"ОСББ

На сьогодні сума боргу за послуги ОСББ складає 430000 гривень. Уявіть собі, скільки корисного можна було б зробити для наших будинків і для прибудинкової території, якби всі вчасно сплачували внески?

Зрештою, треба нагадати, хто є відповідальним за майно ОСББ, — всі ми, співвласники. І для того, щоб нам жити в комфорті, треба більше опікуватися територією, де ми живемо і будемо жити. 30 років — це такий вік, коли все ще можна полагодити або змінити. І майбутнє нашого ОСББ — у наших руках.

\"ОСББ

Вікторія АНІШЕВСЬКА-ВЕРХОЛАНЦЕВА