ПФК «Звягель» повертається  на шлях перемог

ПФК «Звягель» повертається на шлях перемог

У межах 8-го туру ПФК «Звягель» на домашньому стадіоні «Авангард» переконливо здолав клуб «Реал Фарма» з Одеси — 4:0. Голами відзначилися Денис Ндукве (дубль), Данило Волинець і Максим Майтак.

Цю гру ПФК «Звягель» провів уже під керівництвом нового тренерського штабу на чолі з Сергієм Шищенком, який замінив на цій посаді Юрія Максимова. Нагадаємо, Максимов очолив клуб Прем’єр-ліги «Дніпро-1».

«Сергій Юрійович Шищенко — український футболіст. Виступав за «Металіст», «Шахтар», тернопільську «Ниву», «Кривбас», запорізький «Металург», «Чорноморець», «Іллічівець». Легендарний етап кар’єри провів у складі донецького «Металурга». За донеччан ставав кращим бомбардиром чемпіонату України, також є кращим голеадором в історії клубу. Виступав також за національну збірну України та наші клуби в єврокубках.

Працював головним тренером молодіжної команди донецького «Металурга» (потім — «Сталі» з Кам’янського після злиття клубів), юнацького складу «Шахтаря», а також у командах ПФЛ — «Буковині», «Миколаєві», «Поліссі». Протягом останніх двох сезонів очолював юнацьку команду «Полісся», — інформує ПФК «Звягель».

Напередодні, в межах 7-го туру, ПФК «Звягель» у гостях зіграв унічию 1:1 із тодішнім лідером — столичним клубом «ЮКСА». За звягелян із пенальті відзначився Денис Ндукве, якого вболівальники визнали кращим гравцем «Звягеля» в цьому матчі. Денис потрапив до символічної збірної 7-го туру Другої ліги.

Турнірну таблицю очолив клуб «Дружба» (Мирівка, Київська область), в якого — 18 очок після 7 матчів. ПФК «Звягель» — четвертий із 16-ма очками (7 ігор). Вище звягелян також «ЮКСА» і «Чайка», проте вони провели на гру більше.

Попереду в ПФК «Звягель» два поспіль виїзні матчі. Перший — проти запорізького «Металурга-2». Гра відбудеться в суботу, 23 вересня, у Кочубіївці Черкаської області на стадіоні «Базис». Початок — о 14:00.

Олег БРЮХАНОВ,
фото ПФК «Звягель»