ПФК «Звягель» —  уже на другому місці!

ПФК «Звягель» — уже на другому місці!

ПФК «Звягель» здобув четверту перемогу поспіль у Другій лізі. У непростому виїзному поєдинку, початок якого затримався на понад дві години через повітряну тривогу, звягеляни мінімально здолали «Тростянець» із Сумщини — 1:0.

«Єдиний гол у матчі забив Богдан Оринчак після передачі Максима Андрущенка. Для підопічних Сергія Шищенка ця перемога стала четвертою поспіль у Другій лізі та забезпечила серію з п’яти перемог у виїзних поєдинках», — йдеться на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці.

У попередньому турі ПФК «Звягель» на домашньому стадіоні «Авангард» переконливо переміг вінницьку «Ниву» — 4:1.

Ця гра також починалася із запізненням на дві з половиною години через повітряну тривогу.

Але одразу після початку гарний та влучний постріл після кутового вдався Іллі Чередниченку. А в середині тайму рахунок подвоїв Андрій Нестеров після подачі зі штрафного! До слова, обом асистував кращий бомбардир «Звягеля» та всього чемпіонату Другої ліги — Денис Ндукве!

ПФК «Звягель» —  уже на другому місці!

Після перерви ПФК «Звягель» віддав ініціативу суперникам, однак на 77-ій хвилині заробив право на пенальті, який реалізував Ндукве!

«Гол «Ниві» став для нашого голеадора 14-им у чемпіонаті України (у 13 поєдинках!), а в загальному заліку бомбардирів Другої ліги Денис відірвався від Артура Загорулька, який має 10 забитих м’ячів», — зазначила пресслужба клубу.

Гості зусиллями Максима Астаф’єва зуміли один гол відквитати, проте на останній хвилині основного часу Андрій Фесенко після перехоплення поставив крапку в матчі — 4:1!

За підсумками 17-го туру ПФК «Звягель» має 34 очки, і це — поточне друге місце. Від лідера звягеляни відстають на 2 очки, проте провели на гру менше.
 

Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»