Звягельський легкоатлет допоміг збірній Житомирщини здобути бронзу

Звягельський легкоатлет допоміг збірній Житомирщини здобути бронзу

На чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків 2009-2011 р.н. збірна команда Житомирської області посіла високе третє місце. Вагомий внесок у підсумковий командний успіх зробив звягельський легкоатлет Владислав Гонов.

 

Владислав із результатом 5,67 метрів зайняв шосте місце у стрибках у довжину. Також він здобув важливі для команди очки в бігу на дистанції 200 метрів.

Цьому передував чемпіонат Житомирської області з легкої атлетики серед молодших і старших юнаків, що пройшов у обласному центрі.

Команду Звягельської територіальної громади сформували 6 спортсменів, — розповів «Звягель-інфо» тренер ДЮКФП Олександр Універсал.

Залікові очки здобули всі звягеляни. Найкращий результат тоді продемонстрував Владислав Гонов. Він став чемпіоном у стрибках у довжину з результатом 5,87 м. Також здобув бронзу, подолавши дистанцію довжиною 60 метрів за 7,3 секунди (що відповідає другому дорослому розряду).

Ці досягнення дозволили юнаку потрапити до збірної Житомирської області й зрештою вдало виступити на чемпіонаті України.

Олег БРЮХАНОВ