ПФК «Звягель» — зимовий чемпіон Другої ліги!

ПФК «Звягель» — зимовий чемпіон Другої ліги!

Друга ліга йде на зимову перерву. Розіграш чемпіонату поновиться у наступному році. ПФК «Звягель», завдяки перемозі в останньому матчі цього року, став зимовим чемпіоном.




У 19-му турі в гостьовому поєдинку ПФК «Звягель» із рахунком 2:0 здолав столичний «Локомотив».

Як йдеться на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці, підопічні Сергія Шищенка не використали чимало гольових нагод у першому таймі, заробивши кількісну більшість після вилучення в складі господарів.

У другій 45-хвилинці, завдяки голам Яна Морговського та Дениса Ндукве, ПФК «Звягель» здобув закономірну перемогу — шосту поспіль у Другій лізі!

Головного тренера ПФК «Звягель» Сергія Шищенка після цього успіху відзначили у Всеукраїнському об’єднанні тренерів з футболу та традиційній підбірці від «Спорт Арени» та ПФЛ, визнавши кращим тренером 19-го туру Другої ліги.

«Цікаво, що в останньому поєдинку «Звягель» переміг «Локомотив», головний тренер якого Вадим Лазоренко був найкращим тренером попереднього, 18 туру, Другої ліги. Вітаємо Сергія Юрійовича, який вдруге після свого призначення в нашу команду здобув перемогу в цій номінації», — зазначили в клубі.

Отже, за підсумком 16 матчів осінньої частини сезону ПФК «Звягель» набрав 40 очок (13 перемог, 1 нічия, 2 поразки) при різниці забитих/пропущених — 49:10.

У команди «ЮКСА», що йде на другому місці, також 40 очок, проте гірша різниця м’ячів та проведено на одну гру більше.

За підсумками першої половини сезону 2023/2024 президент ПФК «Звягель» Дмитро Костюк традиційно відзначив кращих гравців команди.

[caption id="attachment_157072" align="alignnone" width="2048"]\"ПФК На фото: Сергій Шищенко (праворуч) із легендою «Динамо» Олександром Шовковським під час товариської гри «Звягеля» й «Динамо» (Київ). Кияни перемогли 2:0.

Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»