«Найкращий двірник Звягеля»: пропонуйте кандидатури і підтримуйте в боротьбі за приз!

«Найкращий двірник Звягеля»: пропонуйте кандидатури і підтримуйте в боротьбі за приз!

Цікавий конкурс, покликаний відзначити людей, які щодня дбають на роботі про чистоту нашого міста, ініціювали в управлінні житлово-комунального господарства та екології. Стартував конкурс 3 квітня, складатиметься він із двох етапів і три тижні мешканці мають можливість подати кандидатуру двірника, заповнивши відповідну Google-форму: https://forms.gle/vtLRugJRtGFDeNZR9

 

На другому етапі відбуватиметься голосування за поданих кандидатів — з 11 до 22 квітня. 

Людина, яка набере найбільшу кількість голосів, отримає титул «Найкращий двірник Звягеля-2024». Приз для переможця в управлінні ЖКГ обіцяють оголосити згодом. 

До голосування будуть допущені лише кандидатури, подані в Google-формі на першому етапі. Мешканець може проголосувати один раз і за одного кандидата.

«Сьогодні в комунальних установах, закладах культури, освіти, медицини, ОСББ працюють двірники, які докладають чималих зусиль, щоб забезпечити нам комфортне та чисте середовище, зазвичай, це — люди старшого віку, — йдеться на сайті Звягельської міської ради. — Давайте виявимо підтримку та вдячність. Будьте активними та підтримайте наших двірників, залишивши свій голос за найкращі, на вашу думку, кандидатури!»

Юлія КЛИМЧУК