Покращуємо місто власними справами

Покращуємо місто власними справами

Цей захід активісти позначили хештегом #і_висадили_і_прибрали. Щороку акції з прибирання організовують біля дитячого ігрового майданчика «Мультяшки» в центральному парку Анна Власюк з чоловіком, котрі п’ять років тому стали ініціаторами його облаштування. Нагадаємо, проєкт був реалізований у межах «Бюджету участі», в якому містяни висували цікаві ідеї, а найкращі — після загального голосування отримали кошти з бюджету на реалізацію. 

 

«Справа за найпростішим: цінувати людську працю і берегти те, що маємо, — переконана Анна. — Дякую кожному причетному до сьогоднішньої роботи, а також містянину Сергію Горному, який зростив з насінини саджанці катальпи (вони є ровесниками війни). Ми їх висадили з батьками маленьких відвідувачів майданчику, і в недалекому майбутньому деревця подарують красу і затишок на цій локації».

Покращуємо місто власними справами

Разом із людьми, які долучилися до наведення ладу біля «Мультяшок», Анна подякувала всім, хто схвально поставився до ініціативи. Людей закликали не смітити і навчати дітей, які приходитимуть сюди відпочивати, підтримувати чистоту, дбати про природу. 

«Дякуємо людям за їхню працю і бажання змінювати світ на краще», — писали під дописом містяни після опублікування фото прибирання в мережі.

«Такі слова надихають і додають сил, натхнення і бажання творити добрі справи, які є невід’ємною частиною великих змін у нашому місті і країні загалом», — поділилися емоціями реалізатори акції.

Юлія КЛИМЧУК