ПЕРЕВІРКА НАЙБЛИЖЧОГО РЕЗЕРВУ

Обласний турнір за програмою літніх юнацьких спортивних ігор з настільного тенісу, що завершився нещодавно в м. Житомир, є перевіркою найближчого тенісного резерву. Поєдинки були проведені на базі спортивного комплексу технологічного університету, де створені відмінні умови для тренувань і змагань з цього виду спорту. Спортивну честь Новограда-Волинського відстоювали вихованці настільного тенісу міської ДЮСШ під керівництвом тренера Л.Х.Майстра. До складу збірної були включені кращі тенісисти та тенісистки 1994-95 рр. народження.
У заявках на змагання було зібрано 18 команд з різних міст та районів Житомирщини. На попередньому етапі розпочались поєдинки в підгрупах, і лише по двоє кращих з кожної підгрупи попадали у фінал, де вже безпосередньо визначались кращі.
У тенісистів, які представляли Новоград-Волинський на змаганнях, вихід у фінал вдався лише Артему Гороницькому. Другий тенісист нашої команди Сергій Струс виступив нижче своїх можливостей і до фіналу не потрапив.
У дівочому розряді до фінальної програми потрапила Тетяна Ляпіна, а її подруга по збірній Аліна Карпюк, котра дебютувала на змаганнях обласного рівня, зосталась поза його межами.
У фіналі, що проводився по системі з вибуванням, після двох поразок Артем відмінно провів усі поєдинки і лише у вирішальному протистоянні за найвище місце поступився представнику команди Житомирського району Сергію Бондаренку. У підсумку в Артема — другий рядок п’єдесталу.
Тетяна у дівочих змаганнях фінішувала шостою. У командному заліку найбільше залікових балів набрали збірники команди ДЮСШ «Колос» з Житомирського району, новоград-волинці фінішували з другим результатом, до трійки призерів потрапили також тенісисти та тенісистки м. Коростень. Збірна Новоград-Волинського району в таблиці змагань розташувалась на дев’ятому місці. За підсумками змагань буде сформовано обласну збірну для участі у всеукраїнських змаганнях, одна з путівок до складу обласної команди зарезервована за Артемом Гороницьким.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ