ПРИНЦЕСАМИ СТАЛИ УСІ УЧАСНИЦІ

ПРИНЦЕСАМИ СТАЛИ УСІ УЧАСНИЦІ

Нещодавно, в гарнізонному Будинку офіцерів відбулась перша міська шоу-конкурсна програма «Маленька принцеса 2009 року». І це була дійсно казкова програма, куди поринули усі учасниці, організатори, спонсори і глядачі.
Все почалось, як тільки вимкнули світло в залі і залунала музика, відкрились тяжкі оксамитові куліси, вийшла ведуча в оточенні двох маленьких пажів на гарно вбрану сцену, що повністю відображало відчуття святкового балу. Свято та казковий бал розпочався, звісно, з представлення усіх учасниць, принцес своїх шкіл: №1 — Анастасія Градецька — гімназія; №2 — Аліна Хоменко — ЗОШ №4; №3 — Анастасія Олексюк — ЗОШ №7; №4 — Вероніка Демченко — ПШМ; №5 — Олександра Бочарова — ЗОШ №2.
Представлення учасниць пройшло у гарний та незвичний спосіб, а саме — у відеоверсії — на екрані, де дівчатка коротко розповіли про себе, свої таланти та хобі і те, чому вони хочуть стати принцесами.
Другий конкурс був представлений глядачами та вельмишановним журі «Життя принцес очима дівчаток» або казка за участю принцеси, де дівчатка мали змогу познайомити глядачів зі своїми найкращими і найулюбленішими принцесами. Це і ніжна Попелюшка в особі Анастасії Градецької, яка відтворила і підкреслила перевтілення простої дівчинки.
Ніжну та захоплюючу казку-історію напередодні Христового Воскресіння представила учасниця під номером два Аліна Хоменко, яка зуміла відтворити історію простої бідної дівчинки, котра не мала жодного таланту та уміння, на її думку, але мала добре серце та щиру душу і допомагала людям і тому була обрана справжньою «Принцесою Янголів».
Прекрасна Білосніжка. Таку гарну казку продемонструвала третій номер — Анастасія Олексюк, яка підкорила глядача чарівними та незрівнянними гномами-велетнями, які яскраво обіграли усю казку. Тут же була зла та сувора мачуха-цариця і звісно, принц, який прискакав верхи на коні.
Цікаво та музично відтворила своє бачення про принцес наймолодша та дуже мужня учасниця під номером чотири — Вероніка Демченко зі своєю принцесою на мотив казки «Бременські музики». Маючи температуру за 38 градусів, вона знайшла в собі мужність та відвагу йти до кінця і виступати на рівні з усіма учасницями. Яскраве дійство показала про маленьку, вередливу принцесу, яка кохала Трубадура.
Просто бездоганно відтворила своє перевтілення в казці учасниця номер п’ять — Олександра Бочарова із казкою «Аленький цветочек», яка просто підкорила глядача. Олександра сама виконувала пісню, що звучала в казці під танець мерехтливих світлячків, сонечок та перетворення страшного чудовиська на прекрасного ніжного принца.
Третім конкурсом був «Рок-н-рол» для принцес, це — назва, а, взагалі, то просто танець, який найкраще вміють танцювати дівчата. І глядачам, і журі були представлені такі танці: «Тік-тонік і Ріліо» у виконанні Насті Градецької, до речі, щодо останнього, діти самостійно створили цей танок — енергійний та веселий: «Самба» від Аліни Хоменко; «Сучасний» — Настя Олексюк; «Рок-н-рол» у виконанні Вероніки Демченко; «Запальна «Циганочка» у виконанні Олександри Бочарової.
Наступний конкурс називався «Сучасне перевтілення принцес», або гарні пародії на улюбленого музичного виконавця. Дівчатка просто проявили свою майстерність і чарівність. До нас завітали такі артисти: «Ранєтки», В.Меладзе, Н.Могилевська, Тіна Кароль, Мерилін Монро, В.Сердючка, Аліна Гросу, Борис Апрєль, Наташа Корольова, патріотична Катя Бужинська, яка була дуже доречна в кінці усіх пародій.
Звичайно, який бал може обійтися без гарних суконь? Такого розмаїття кольорів, фасонів, гарних пишних бальних суконь, що просто підкреслювали дівчаток з їх званнями «Принцес». Цей конкурс був заключним для дівчаток, і журі дружно відправились радитись та підбивати підсумки, адже оцінювання відбулось за п’ятибальною системою для кожного члена журі.
Доки журі радилось, глядачі не сумували, адже на сцені постійно відбувалося дійство, що підтверджує саму назву шоу. Подарували глядачам і пісні, і танці у виконанні зразкового хореографічного ансамблю «Пролісок», танець подарувала І віце-міс Звягеля 2009 р. Валерія Скиба.
За рішенням журі, яке було одностайним, дівчатка отримали такі титули: Анастасія Олексюк — «Принцеса ніжність 2009 р.»; Вероніка Демченко — «Принцеса-перлинка 2009 р.»; Анастасія Градецька — «ІІ Принцеса 2009 р.»; Аліна Хоменко — «І Принцеса 2009 р.»; Олександра Бочарова — «Маленька принцеса 2009 р.».
Призи, стрічки, корони абсолютно усім учасницям були представлені від наших спонсорів. Головний приз — мобільний телефон від мережі магазинів «Формула».
Дуже вдячні салону-магазину «Діана», компанії «Оріфлейм», книгарні «Магістр», об’єднанню приватних підприємців «Гарт», корпорації «Біонет», Народній Партії, магазинам «Елегант Ключковський», «Візит», «Магнолія», «Меблі» на Вокзальній, приватній агенції «Елітні свята від А до Я», рекламній агенції «Креатив», газеті «Звягель-Інформ».
Яна ТИННА, організатор конкурсу