ПОМИНАНИЯ 19/2009

ПОМИНАНИЯ 19/2009



























9 травня – рік світлої пам’яті Валентині Іванівні СМІРНОВІЙ


Світла пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Прости, що не змогли тебе врятувати, прости, що не змогли допомогти. Нехай всі, хто тебе знав,— згадають і пом’януть добрим словом. Царство небесне і вічна пам’ять.


Вічно сумуючі чоловік, діти, онуки, рідні, друзі



8 травня минає 4 роки світлої пам’яті дорогого, турботливого татуся, люблячого дідуся, чудової людини Анатолія Івановича КАРПОВИЧА


Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю дорогого та ріднесенького татуся. Нестерпний біль душі не вгамувати словами, а горе не виплакати сльозами. Як важко і боляче змиритися з тим, що Вас більше не побачимо, не почуємо Ваших мудрих порад. Ні час, ні роки не зітруть в наших серцях найкращі спогади, любов і вдячність до Вас. Хай Господь дарує Вам Царство Небесне і вічний спокій, рідненький наш. Хто забув, – згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Дочка, зять, син, невістка, онуки та всі рідні



7 травня минає 10 років з дня смерті Вадима МОЛОЧІЯ


Погасла свічка, поникли квіти, нема без тебе світла і тепла. Скажи мені, рідненький, як без тебе жити, як зрозуміти, що тебе нема? Насунуться хмари великі і сльози поллються, як дощ… Ми свічку поставим за тебе, Вадимчик, щоб краще тобі на тім світі жилось…


Сумуючі мама, сестра, дочка, племінниця



Минає 5 років, як пішли з життя — Марія Якимівна 26.04.2004 р. та Олександр Михайлович 8.05.2004 р. ШМАКОВИ


У наших серцях назавжди залишиться біль і смуток непоправної втрати. Доброті вашій не було меж. Земля хай Вам буде пухом і вічне Царство небесне. Вас ми ніколи не забудемо, ви назавжди — в наших серцях. Вічний спокій вашим світлим душам.


Сумучі дочка, зять, онуки, всі рідні та знайомі



9 травня минає рік, як пішов з життя чуйний батько і чоловік, прекрасна людина Микола Олександрович РОГ


Пам’ятаємо і сумуємо.


Сім’я Артеменків


 

8 травня — 9 днів з дня смерті Мартина Амвросійовича ЛЕЩИНСЬКОГО


Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди ти — в наших серцях.


Сумуючі дружина, діти, онуки